La Promesse-Groep en Art & Show Events winnen de Gouden Giraffes 2006

Door: High Profile  17-03-2006
Trefwoorden: Uitgever, Awards, Gouden Giraffes

Nieuwegein, 16 maart 2006 - La Promesse-Groep en Art & Show Events hebben gisteravond de Gouden Giraffes 2006, de prijzen voor de beste bedrijfsevenementen, gewonnen. La Promesse-Groep won in de categorie zakelijke evenementen met het evenement ‘Tilburg Prominent’, dat het voor Rabobank Tilburg en omstreken organiseerde. Art & Show Events eindigde in de categorie vermakelijke evenementen als eerste met het evenement ‘Technische Unie Jubileumtour’ voor opdrachtgever Technische Unie (TU).

La Promesse-Groep bleef in de categorie zakelijke evenementen de andere genomineerden PPC Events i.s.m. FCT Communicatie en Gull Project Management i.s.m. Noordplan voor.
De Technische Unie Jubileumtour, het evenement dat Art & Show Events de hoofdprijs in de categorie vermakelijke evenementen opleverde, was een rondreizende jubileumshow die een verrassende combinatie bood van circus, opera, parade en revue. Oorkondes, een juryrapport en bloemen waren er voor de drie overige genomineerden in de categorie vermakelijke evenementen: Toine Dorpmans Groep, Eventa en Xsaga. In deze categorie had de jury niet drie, maar vier kandidaten genomineerd, omdat enkele cases, ook na herhaalde stemrondes dezelfde scores behaalden, waarna langdurig beraad evenmin uitsluitsel bracht.

De jury van de Gouden Giraffes 2006 werd aangevoerd door juryvoorzitter René Waerts (directeur van evenementenbureau Degroep & Waerts) en bestond voorts uit Susanne IJsenbrandt (senior communication manager van ING Wholesale Banking), Ria Došen (manager PR van Centraal Beheer Achmea) en Ronald van Olderen (docent vrijetijdsmanagement van de NHTV).

De organisatie van de uitreiking van de Gouden Giraffe vond plaats onder regie van High Profile Uitgeverij, dat de Gouden Giraffe heeft overgenomen van Event & Image, dat dit jaar met al zijn activiteiten is gestopt.

Trefwoorden: Awards, Gouden Giraffes, Uitgever,