Top Finance Traineeship bij de grootste leasemaatschappij van Nederland

Top Finance Traineeship bij de grootste leasemaatschappij van Nederland van Highline

Door: Highline  18-08-2008
Trefwoorden: Financial, Vacatures, Vacature

Het doel van het traineeprogramma is het ontwikkelen van onze talenten van morgen. Je werkt gedurende twee jaar op verschillende afdelingen binnen de sector Finance, waar ruim 180 mensen werkzaam zijn. In vier uitdagende projecten leer je veel over de dienstverlening en processen en krijg je alle kans jezelf te ontwikkelen. Gaande het traineetraject wordt meer en meer van je verwacht dat je zelfstandig oplossingen aandraagt en deze weet te implementeren. Ook krijg je, individueel begeleid door een coach, steeds meer inzicht in hoe jouw ideale carrièrepad binnen de opdrachtgever eruit ziet.

Aan het einde van het traineetraject stroom je door naar een vaste functie. Afhankelijk van je ambities groei je door richting een key-functie binnen onze sector Finance; bijvoorbeeld als business controller, auditor of consultant risk managment. Ook is het mogelijk om door te groeien maar een managementpositie.

Tijdens het traineetraject neem je samen met andere trainees deel aan trainingen van de Academy en intervisie. Hierbij ligt de nadruk op het ontwikkelen van competenties als overtuigingskracht, effectieve communicatie en samenwerken. Daarnaast start je na een jaar met de opleiding tot Register Controller.

Meld je vandaag nog aan via de WEBSITE!

Trefwoorden: Financial, Financieel, Hbo, Traineeship, Traineeships, Vacature, Vacatures