Nominaties Mooi Mens Verkiezing 2009 van start

Door: Hill & Knowlton  14-07-2009
Trefwoorden: Zorg, Izz, Zorgverzekeraar

IZZ voor de derde keer op zoek naar mooiste mensen uit de zorg

Nijmegen, 22 juni 2009 - Voor de derde keer op rij organiseert zorgverzekeraar IZZ de Mooi Mens Verkiezing. Na het grote succes van de verkiezing in 2007 en 2008 roept de ‘zorgverzekeraar van de zorg’ ook dit jaar iedereen op de mooiste mensen uit de zorg te nomineren voor de titel Mooi Mooi Mens 2009. Vanaf vandaag kunnen collega’s, vrienden en bekenden hun mooie mensen nomineren voor de Mooi Mens Verkiezing. Op de verkiezingsdag, 8 oktober 2009, wordt bekend gemaakt wie zich Mooi Mens 2009 mag noemen.

Deze verkiezing is bedoeld voor alle mensen die werkzaam zijn in de zorg en die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden door bijvoorbeeld de bijzondere initiatieven die zij in de zorg hebben verricht. Inzenden kan tot 14 augustus op de website van zorgverzekeraar IZZ (www.izz.nl/mooimens). Vervolgens nomineert een deskundige jury een selectie van 25 finalisten en kan het hele land een stem uitbrengen op de IZZ-website. Op 8 oktober maakt de jury de drie finalisten bekend die de meeste stemmen hebben verkregen. Vervolgens wordt uiteindelijk ter plekke door het publiek bepaald wie de prijs en titel Mooi Mens 2009 uit handen van Lucille Werner mag ontvangen.

Aandacht voor mooie mensen
Tijdens de Mooi Mens Verkiezing, staan de mooie mensen van de zorg de hele dag centraal. Voor IZZ is het belangrijk dat mensen in de zorg deze speciale aandacht krijgen.
Bart Blanken, directeur van Stichting IZZ: “Wij worden heel warm van de ongekende betrokkenheid van mensen die werkzaam zijn in de zorg. Het is voor ons dan ook belangrijk om deze mensen extra in het zonnetje te zetten. Net als voorgaande jaren geven wij deze mensen graag extra aandacht op de Dag van de Mooi Mens Verkiezing”.

Margriet van Glabbeek, Mooi Mens 2008, weet als geen ander hoe het voelt om deze waardering te krijgen. “Het is een heel bijzonder gevoel om, naast de waardering die ik krijg uit mijn werk, ook op deze manier erkend te worden.”

Deskundige selectie
Net als voorgaande jaren besluit een deskundige jury over de lijst van genomineerden. Deze jury maakt een selectie van 25 finalisten en staat onder leiding van Lizelotte Smits, bestuurder collectief CNV Publieke Zaak. Ook Hanneke Wouters, manager Personeelszaken en Opleidingen Bernhoven Ziekenhuis en Margriet van Glabbeek (winnares Mooi Mens Verkiezing 2008) nemen plaats in de jury.

Over IZZ
IZZ is al ruim 30 jaar dé zorgverzekeraar voor de zorgsector en heeft ruim 465.000 verzekerden. De IZZ-Ziektekostenregeling geldt voor zeven zorg-cao's, namelijk de cao Ziekenhuizen, de cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg, de cao Gehandicaptenzorg, de cao Geestelijke Gezondheidszorg, de cao Gezondheidscentra, Sanquin en de cao Huisartsenzorg.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

IZZ
Karen van Rijsewijk, persvoorlichter IZZ
024 - 343 6555

Hill & Knowlton
Suzanne van der Goot
020 – 404 47 07

Trefwoorden: Izz, Jury, Mooimensverkiezing, Verkiezing, Zorg, Zorgverzekeraar,

Contact Hill & Knowlton

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share