Hoogedoorn Podoposturaal Therapeut

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Diemenstraat 356 , 1013 CR Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Hoogedoorn Podoposturaal Therapeut

Onze praktijk bestaat uit drie locaties: De hoofdvestiging gelegen aan de Van Diemenstraat, een vestiging in de Polanenstraat en onze nieuwste vestiging op het Westerdok.

Ook zijn wij Hernia Centrum Amsterdam, het enige fysiotherapeutische centrum in Amsterdam en omstreken dat zich primair bezighoudt met het behandelen van herniaklachten. Wij opereren natuurlijk niet, en zullen alles op alles zetten dat dit ook niet hoeft.

Podoposturaal therapie

De podoposturale therapie berust op het verschijnsel dat elke verandering van de stand van de voeten een verandering hoger in het lichaam met zich meebrengt. Omgekeerd heeft elke houdingsverandering een verandering van de voetstand tot gevolg. Deze stands- en houdingsveranderingen kunnen leiden tot allerlei klachten, waaronder chronische knie-, heup-, rug- en nekklachten.

De podoposturaal therapeut probeert de klachten in kaart te brengen door middel van het beoordelen van de beenlengte, de spierspanning, de bekkenstand en de wervelkolom. Met behulp van een afdrukraam worden blauwdrukken gemaakt om het type voet te bepalen. De afdrukken dienen tevens als patroon bij het maken van de inlegzolen.

Op de voetspiegel wordt het drukvlak van de voetzool bekeken en beoordeeld, terwijl dunne elementen (meestal van kurk) op specifieke plekken onder de voet geplaatst worden. Deze elementen hebben een werking op spierketens, waardoor de lichaamshouding verandert.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Visa

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Podiatrists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoogedoorn Podoposturaal Therapeut in Van Diemenstraat 356, Amsterdam Noord-Holland 1013 CR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1013 CR, Nederland

 • Kress Services

  Rustenburgerstraat 276 2hg Amsterdam Noord-Holland 1073 GL

 • New Fook Long

  Agatha Christiesingel 20 Amsterdam Noord-Holland 1102 WK

 • Y-publicaties

  Keizersgracht 213 Amsterdam Noord-Holland 1016 DT

 • Martin De Wolf

  Goudsbloemstraat 150 A Amsterdam Noord-Holland 1015 JT

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824914]