Hoogkamp Antiquariaat Old Prints

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spiegelgracht 27 SOUS , 1017 JP Amsterdam, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hoogkamp Antiquariaat Old Prints

Bent u op zoek naar een bijzondere houtsnede uit de 16e eeuw, een prachtige kopergravure van 17e-eeuws Amsterdam of een origineel stadsgezicht van een hedendaagse kunstenaar?

Kunt u zich een mooier cadeau indenken dan een authentieke prent uit de negentiende eeuw van de Amsterdamse haven? Of een prachtige antieke landkaart van West-Friesland voor aan de muur van uw bedrijf? Loop eens binnen bij één van onze winkels; u vindt vast waarnaar u op zoek bent.

Met twee filialen, waarvan een in het hart van Amsterdam, is Antiquariaat Hoogkamp al sinds ruim 35 jaar bekend als prentenantiquariaat. De omvangrijke collectie, persoonlijke aandacht en echte passie voor prenten zijn de kenmerken.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Diners Club, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Antiques

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Hoogkamp Antiquariaat Old Prints in Spiegelgracht 27 SOUS, Amsterdam Noord-Holland 1017 JP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Antiques diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Antiques per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1017 JP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817407]