Hubertus & Berkhoff

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Betuwestraat 29 , 1079 PR Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Hubertus & Berkhoff

De Hubertus Vakschool en De Berkhoff hebben hun krachten gebundeld en zijn verhuisd naar een nieuw schoolgebouw op de Zuidas in Amsterdam. De twee scholen gaan samen verder als 'Hubertus & Berkhoff, De Culinaire Vakschool'.

Leerlingen kunnen aan de slag met Horeca, Brood, Banket en Toerisme. De nieuwe school beschikt over bakkerijen, keukens, twee eigen lesrestaurants en een Grand Café waar de leerlingen kunnen oefenen in de praktijk. Vanaf het eerste leerjaar zijn de kook-, bak- en serveerlessen gericht op zelfstandig functioneren en ouderwets vakmanschap. Individuele aandacht staat hierbij centraal. De kaderberoepsgerichte leerweg kun je ook in Tweetalig onderwijs (TTO) volgen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/deculinairevakschool

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Hubertus & Berkhoff in Betuwestraat 29, Amsterdam Noord-Holland 1079 PR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Lessen diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Lessen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1079 PR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817182]