Huijmans & R W Blok Tandartsen Mw C C

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Cornelis Dirkszstraat 27 1 , 1056 TP Amsterdam, Noord-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Huijmans & R W Blok Tandartsen Mw C C

Tandarts Huijmans en Blok hebben ruim 30 jaar tandheelkundige ervaring en het is voor hen duidelijk dat de invloed van tandheelkunde op de algemene gezondheid heel groot is. Mondgezondheid is van groot belang voor de algemene gezondheid.
Dit mede door hun kennis van o.a. de acupunctuur en neuraaltherapie.
Tandheelkunde wordt vaak te simpel gezien: als het maar mooi wit en recht staat. Dat er een heel mens aan vast zit wordt vaak vergeten.
Als bio-energetisch tandarts/neuraaltherapeut zijn ze dan ook gespecialiseerd in stoorvelddiagnostiek en bv. op zoek naar oplossingen voor nek- schouderklachten, rugproblemen, knie-, enkel-,voetproblemen. Maar ook bv. trigeminus neuralgie, hart-, hormonale klachten trachten ze te behandelen.
Al 30 jaar werken zij in hun praktijk amalgaam vrij.
Sinds een paar jaar ook volledig metaalvrij. Dit is mede mogelijk door het gebruik van de zogenaamde witte implantaten.
Ze maken gebruik van moderne apparatuur, digitale röntgen, OPG, microscoop, softlaser, T-scan, Ozon, MindLink Test, Kinesiologie, Melisatest.
Vaak worden de behandelingen begeleid met een voedingsadvies, Homeopathie, Neuraaltherapie, probiotica, vitamine suppletie, of nog weer andere testen, zoals bv een Haarmineralenanalyse ( HMA) of een hormonentest.
Orthodontie vindt plaats als de kinderen jong zijn met myofunctionele apparatuur. Van belang is dat zij door de neus leren ademen en een juiste tongpositie in de mond hebben. Daar passen ook voedingsadviezen en evt. Homeopatische behandelingen bij.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Huijmans & R W Blok Tandartsen Mw C C in Cornelis Dirkszstraat 27 1, Amsterdam Noord-Holland 1056 TP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Orthodontie diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Orthodontie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1056 TP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827212]