Een Hypotheek DGA aanvraag in de praktijk

Door: Huisgarant  22-02-2008
Trefwoorden: Hypotheek, Dga

Loopt u tegen bezwaren aan bij uw bank of financieel adviseur bij een hypotheek DGA aanvraag? Waar werknemers in loondienst zonder al te veel problemen aan een hypotheek worden geholpen, stuit een DGA vaak op weerstand bij de gemiddelde geldverstrekker. Eigenlijk onbegrijpelijk, want ook als DGA bent u immers ‘in dienst’ van uw eigen BV. Hier is dus sprake van meten met twee maten.

Een gespecialiseerde hypotheek DGA adviseur in de arm nemen
Het is raadzaam om een goede hypotheekadviseur in de arm te nemen, omdat voor u als DGA vaak andere voorwaarden gelden dan voor iemand met een vast dienstverband. Een adviseur die begrip heeft van uw ondernemerschap, uw toekomstplannen, uw marktpositie, uw cijfers en informatie kan vertalen in voor hypotheekverstrekkers begrijpelijke taal.

Een vrijblijvend hypotheek DGA advies via HuisGarant
De met HuisGarant samenwerkende adviseurs hebben met veel genoegen de hypotheek aanvraag van menige DGA succesvol kunnen afronden. Zij beschikken over de extra expertise die nodig is om een hypotheek DGA aanvraag degelijk te onderbouwen. Zij bekijken uw resultaten en prognoses op lange termijn, hebben het juiste zakelijke inzicht en houden ook rekening met uw privé-omstandigheden. Vanuit hun kennis en ervaring kunnen zij goed inschatten bij welke van de tientallen hypotheekverstrekkers uw aanvraag de meeste kans van slagen heeft. Zij hebben hierbij zowel goede ingangen bij reguliere als deze gespecialiseerde hypotheekverstrekkers.

Meer weten over uw hypotheek DGA mogelijkheden?
Bent u DGA en wilt u weten wat uw hypotheek mogelijkheden zijn? Vul dan het hypotheek voor DGA aanvraag formulier in op de HuisGarant website. Een bij HuisGarant aangesloten gespecialiseerde hypotheekadviseur neemt vervolgens geheel vrijblijvend contact met u om uw hypotheek DGA mogelijkheden samen te bekijken. Het invullen van het aanvraag formulier is hierbij geheel vrijblijvend. Maar u wordt er stukken wijzer van!

Trefwoorden: Dga, Hypotheek

Contact Huisgarant

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share