Een startend ondernemer hypotheek advies

Door: Huisgarant  11-08-2007
Trefwoorden: Hypotheek, Ondernemer, Freelancer

Zoekt u als startend ondernemer een hypotheek, maar kunt u nog geen 3 jaarcijfers overleggen? Dan bent u bij HuisGarant aan het juiste adres. De bij HuisGarant aangesloten startend ondernemer hypotheek adviseurs zijn namelijk gespecialiseerd in hypotheek oplossingen voor startende ondernemers. Zij vinden hierbij dat door het te streng handhaven van de ondernemers criteria bij de gemiddelde geldverstrekker, startende ondernemers veelal ten onrechte geen hypotheek krijgen.

 Beoordeling van uw startende ondernemer hypotheek aanvraag
De bij HuisGarant aangesloten startende ondernemer hypotheek adviseurs zijn als een van de weinige adviseurs in Nederland gespecialiseerd in het bieden van een hypotheek voor startende ondernemers. Doordat onze ondernemer hypotheek adviseurs een hoge mate van ondernemers specialisme hebben opgebouwd kunnen deze uw ondernemers situatie uitstekend beoordelen.

Doordat uw startende ondernemer hypotheek adviseur hierbij volledig thuis is in de mogelijkheden en de eisen die door alle in ondernemer gespecialiseerde geldverstrekkers in Nederland worden gesteld, verzekert dit u van een optimaal hypotheek voorstel met de laagst mogelijke hypotheekrente en maandlasten.

Een startende ondernemers hypotheek advies of offerte

Bent u in staat om maandelijks uw hypotheek lasten te betalen? Praat dan eens vrijblijvend met een bij HuisGarant aangesloten ondernemer hypotheek adviseur. Vul hiervoor vrijblijvend het startend ondernemer hypotheek formulier in, om een hypotheek advies of offerte aan te vragen. Een bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur neemt dan contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Trefwoorden: Dga, Freelancer, Hypotheek, Ondernemer, Starter

Contact Huisgarant

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share