Gespecialiseerde BKR hypotheek verstrekkers

Gespecialiseerde BKR hypotheek verstrekkers van Huisgarant

Door: Huisgarant  20-06-2007
Trefwoorden: Hypotheek, Adviseurs, Registratie

Gespecialiseerde BKR hypotheek verstrekkers
Heeft u een BKR codering bij het Bureau Krediet Registratie (BKR)? Reguliere hypotheek verstrekkers oordelen dan doorgaans dat u een te hoog risico vormt in verband met uw BKR codering(en). HuisGarant gaat verder bij het beoordelen van uw BKR hypotheek aanvraag en kan u waarschijnlijk wel helpen aan een passende hypotheek.

Een BKR achterstandscodering in Tiel
Een A, A1, A2, A3 of H 'achterstandscodering' bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel ontstaat door een opgelopen betalingsachterstand bij een lening, hypotheek of krediet en heeft doorgaans verstrekkende gevolgen voor het verkrijgen van een hypotheek financiering. Zolang u een BKR codering achter uw naam heeft staan, kunt u doorgaans veelal geen hypotheek krijgen bij de gemiddelde hypotheekverstrekker.

BKR hypotheek verstrekkers die verder kijken
Recentelijk zijn er een aantal BKR hypotheek aanbieders opgestaan die verder gaan bij het verstrekken van een hypotheek voor mensen met een of meerdere BKR coderingen. Zij onderscheiden zich door een flexibeler BKR acceptatiebeleid. Afhankelijk van de zwaarte van uw BKR coderingen, kan het zijn dat u een wat hogere 'BKR hypotheek rente' betaald bij deze hypotheek verstrekkers.

Dit wil niet direct zeggen dat deze BKR hypotheek verstrekkers uw enige toevlucht zijn. Afhankelijk van de zwaarte van uw codering(en) kan het namelijk ook zijn dat een reguliere hypotheek verstrekker u ook een hypotheek wil verstrekken. Een bij HuisGarant aangesloten BKR hypotheek adviseur helpt u vrijblijvend bij het vinden van een geschikte hypotheekverstrekker.

Een hypotheek is hierbij maatwerk en moet volledig aansluiten bij uw financiële situatie. U moet in staat zijn uw maandelijkse hypotheek bedrag te kunnen betalen om niet later in de financiële problemen te raken. Juist daarom is het van belang dat u zich goed laat voorlichten over de verschillende (BKR) hypotheek verstrekkers en bijkomstige hypotheek voorwaarden.

HuisGarant help u bij het vinden van de juiste hypotheekverstrekker
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zijn van mening dat als u gewoon uw maandelijkse hypotheeklasten kunt betalen, u een hypotheek moet kunnen afsluiten, oversluiten of verhogen. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs hebben hiervoor goede ingangen bij zowel reguliere als gespecialiseerde BKR hypotheek aanbieders. Doordat uw hypotheek adviseur de voorwaarden en gestelde eisen kent van deze verschillende hypotheek verstrekkers, kan deze voor u op zoek naar een partij die het beste inspeelt op uw specifieke situatie.

BKR hypotheek aanvraag
De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs zitten door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. Vul vrijblijvend het BKR hypotheek aanvraagformulier in. Een hypotheek adviseur bij u in de buurt neemt vervolgens telefonisch contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.

Trefwoorden: Aanbieder, Aanvraag, Adviseurs, Bkr, Codering, Hypotheek, Intermediairs, Registratie, Verstrekkers

Contact Huisgarant

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share