Hypotheek voor zelfstandigen

Door: Huisgarant  20-02-2008
Trefwoorden: Hypotheek, Zelfstandigen

Zelfstandigen op zoek naar een nieuwe woning hebben doorgaans meer moeite om een hypotheek voor zelfstandigen af te sluiten dan iemand met een vast contract. De redenen zijn bekend: weinig contractuele zekerheden, wisselende inkomsten en het risico van onverwachte arbeidsongeschiktheid. Toch kijken verschillende hypotheekverstrekkers de laatste jaren anders tegen deze groep zelfstandigen aan. Bent u zelfstandig ondernemer en heeft u recent een woning gezien dat u graag zou willen kopen? Misschien is dit dan uw kans om een passende hypotheek voor zelfstandigen af te sluiten.

Vrijblijvend hypotheek advies
Wilt u vrijblijvend in contact komen met een in zelfstandigen gespecialiseerde hypotheekadviseur en wilt u direct weten of deze ook u kan helpen bij het aanvragen van een gunstige hypotheek oplossing? Maak dan vandaag nog gebruik van het hypotheek voor zelfstandigen aanvraag formulier op de HuisGarant website. Uw gegevens worden beoordeeld door een onafhankelijke hypotheek adviseur, die geheel vrijblijvend contact met u zal opnemen om uw hypotheek mogelijkheden te bespreken. Of lees eerst verder waarom de bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseurs er herhaaldelijk in slagen om zelfstandigen aan een passende hypotheek te helpen:

Een hypotheek voor zelfstandigen via HuisGarant
Een hypotheek voor zelfstandige ondernemers kán, mits uw hypotheek aanvraag wordt ondersteund door een professioneel advies dat inzicht geeft in uw zakelijke en persoonlijke financiële situatie. De bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs beschikken over de extra expertise die nodig is om de aanvraag van een hypotheek goed te onderbouwen richting verschillende hypotheekverstrekkers. Zij hebben het juiste zakelijke inzicht, analyseren uw prognoses en resultaten en houden ook rekening met uw privé omstandigheden. Met veel genoegen hebben de bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs dan ook de hypotheek voor zelfstandigen aanvraag succesvol kunnen afronden.

Gespecialiseerde hypotheek verstrekkers
Uw hypotheekadviseur brengt uw hypotheek aanvraag geheel vrijblijvend bij diverse geldverstrekkers onder de aandacht. Dit zijn zowel reguliere als gespecialiseerde hypotheek verstrekkers. Helaas willen reguliere hypotheekverstrekkers, zoals banken en verzekeraars wel altijd de resultaten over de laatste jaren zien. Misschien heeft u nog onvoldoende jaarcijfers, dan is een hypotheek via een financiële instelling die speciaal voor zelfstandigen maatwerk hypotheken kan aanbieden wellicht een verstandige zet. Deze gespecialiseerde hypotheekverstrekkers onderscheiden zich door een flexibeler acceptatiebeleid bij het verkrijgen van een hypotheek voor zelfstandigen.

Hypotheek aanvraagformulier
Wilt u een deskundig en objectief hypotheekadvies? Vul dan het aanvraag formulier in op de HuisGarant website. Een gespecialiseerde hypotheekadviseur neemt dan vrijblijvend contact met u op om de hypotheek mogelijkheden met u door te nemen.

Trefwoorden: Hypotheek, Zelfstandigen

Contact Huisgarant

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share