Ruimere hypotheek mogelijkheden voor ondernemers

Door: Huisgarant  10-10-2007
Trefwoorden: Hypotheek, Ondernemer

Ondernemer hypotheek: maatwerk van HuisGarant
Zowel de zakelijke als privé-situatie van iedere ondernemer is weer anders, maar past zelden of nooit in de standaardvoorwaarden die door de meeste hypotheekverstrekkers worden gehanteerd. Bij een ondernemer hypotheek aanvraag is de uitkomst dan ook in veel gevallen "nee".

HuisGarant realiseert zich dat deze specifieke situatie om extra en persoonlijke aandacht vraagt, om zakelijk inzicht, en - vooral - een op maat gesneden oplossing. HuisGarant heeft zich in de ondernemer hypotheek problematiek gespecialiseerd en werkt met een landelijk netwerk van aangesloten hypotheekadviseurs. Ook in uw eigen regio vindt u dus een gesprekspartner waarmee u de mogelijkheden van een hypotheek op maat kunt bespreken.

Het hypotheek ondernemer aanvraagformulier
Overweegt u de aankoop van een bedrijfs- of privé-pand en wilt u weten hoe uw kansen liggen? Laat uw situatie dan eens vrijblijvend en objectief beoordelen door één van de bij HuisGarant aangesloten hypotheekadviseurs. Nadat u het hypotheek ondernemer aanvraagformulier hebt ingevuld neemt één van onze adviseurs telefonisch contact met u op om een afspraak te maken. Die afspraak verplicht u tot niets, maar biedt wel de mogelijkheid om de haalbaarheid van uw ondernemer hypotheek aanvraag van alle kanten te belichten.

Soepeler acceptatiebeleid voor zelfstandige ondernemers
Een veel voorkomend knelpunt bij de ondernemer hypotheek aanvraag is de zogenaamde 3 jaren norm. Ongeacht het feit dat u zelf bij uw onderneming voor een prima salaris op de loonlijst staat, dient u over minimaal drie voorafgaande jaren positieve bedrijfsresultaten te kunnen overleggen. Heeft u geen drie jaarcijfers, dan achten reguliere hypotheekverstrekkers het risico vaak te hoog. Uw bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur kijkt samen met u naar het grote geheel. Zoals de voorgeschiedenis van uw onderneming, uw toekomstplannen, uw marktpositie en uw klantenbestand. Zijn de uitkomsten positief dan kunt u via HuisGarant met een gerust hart een hypotheek aanvraag indienen.

Aanvraag van een ondernemer hypotheekofferte
Voor de HuisGarant hypotheekadviseur gaan deuren open die in eerste instantie voor u als individuele ondernemer gesloten bleven. De bij HuisGarant aangesloten hypotheek adviseur inventariseert om te beginnen verschillende mogelijkheden en rentetarieven van diverse grote Nederlandse geldverstrekkers (Nederland telt in totaal zo'n 80 geldverstrekkers in totaal). Bij de meest gunstige aanbieders wordt vervolgens een hypotheek ondernemer offerte aangevraagd. Welke aanbieding precies de juiste snit heeft voor uw specifieke omstandigheden beslist u uiteindelijk natuurlijk zelf. Al zal uw hypotheekadviseur u daarbij graag en goed kunnen adviseren. Het resultaat is een hypotheek op maat die exact past bij uw huidige situatie én het beoogde toekomstplaatje.

Vraag daarom vrijblijvend en direct een hypotheek offerte aan via de HuisGarant website.

Trefwoorden: Hypotheek, Ondernemer

Contact Huisgarant

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share