Personal brainstormer levert ideeën op afroep

Personal brainstormer levert ideeën op afroep van Ideacompany

Door: Ideacompany  23-02-2007

De IdeaCompany
De IdeaCompany is een bedrijf in toegepaste creativiteit. Sinds begin 2006 helpt de IdeaCompany bedrijven en instellingen aan ideeën. Dit gebeurt één-op-één in personal brainstormsessies of tijdens professioneel geleide groepsbrainstorms. De IdeaCompany levert daarnaast ook software voor brainstormsessies en ideemanagement.

Oprichter van de IdeaCompany, Marijke Krabbenbos (34) is een creatieve bedrijfskundige met een brede belangstelling, jarenlange innovatie- en marketingervaring en een oog voor maatschappelijke ontwikkelingen. Marijke Krabbenbos: “In mijn vorige werkkring merkte ik dat ik één van de creatievere mensen ben. Bovendien denk ik tegelijkertijd ook heel praktisch. Deze twee aspecten heb ik verenigd in de dienst personal brainstormer”.

Tot nu toe was de personal brainstormer alleen beschikbaar voor de zakelijke markt. Marijke Krabbenbos: “Enige tijd geleden kreeg ik de vraag of ik ook kadobonnen kon leveren. Iemand wilde haar man namelijk een personal brainstormsessie kado geven. Aan deze vraag kan ik nu gehoor geven.”


Hoe werkt de personal brainstormer?
Een sessie met de personal brainstormer duurt anderhalf uur en kan plaatsvinden in Utrecht of Amsterdam. Na een korte kennismaking wordt de vraag door de klant toegelicht, waarna deze eigenlijk achterover kan leunen. De personal brainstormer levert direct allerlei ideeën en invalshoeken. De ideeën die het meest aanspreken, worden samen uitgediept. Na afloop gaat u met nieuwe energie en enkele goede en praktisch uitvoerbare ideeën naar huis.

De vraagstukken kunnen over van alles gaan. Het is voor de personal brainstormer niet noodzakelijk om iets van het onderwerp te weten. “Hoe frisser ik er tegen aankijk, des te beter het is”, aldus Marijke Krabbenbos”.

De ervaring van een klant: "De sessie met de personal brainstormer heeft me veel ideeën en nieuwe inzichten opgeleverd. Door de frisse blik van Marijke ga je zelf ook anders naar dingen kijken. Ze brengt je op nieuwe wegen en slaat paden in waar je zelf nooit aan zou denken."

Het particuliere tarief voor anderhalf uur personal brainstorming is 120 euro.

Voor meer informatie, kijk op www.ideacompany.nl


Noot aan de redactie: voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Marijke Krabbenbos

www.ideacompany.nl

marijke@ideacompany.nl

06 4115 4946Afzender:

Marijke Krabbenbos,

IdeaCompany, Amsterdam

22-02-2007