Peter Pool benoemd tot hoofdredacteur GameZ.nl

Door: Idg Nederland  10-07-2006
Trefwoorden: Internet, Gamez.nl

Haarlem, 10 juli 2006 - IDG Nederland benoemt Peter Pool (32) met ingang van 1 juli 2006 tot hoofdredacteur van zijn website http://www.GameZ.nl.

Peter Pool trad op 1 september 2004 bij IDG in dienst als eindredacteur van het blad GamePro en werd op 1 maart 2005 benoemd tot redactiecoördinator van de voltallige gamesredactie. GameZ.nl is een van de grootste gamingplatformen van Nederland, met 150.000 unieke bezoekers en 2 miljoen pageviews. GameZ.nl heeft 2.500 betalende leden.

Raimon Gort, algemeen directeur: “De benoeming van Pool komt op een logisch moment. Niet alleen heeft Peter Pool aan de basis gestaan van de huidige site, ook zal hij met zijn ploeg de aankomende tijd nieuwe functionaliteit aan de site gaan toevoegen. De afgelopen periode heeft aangetoond dat hij als geen ander de markt en de gebruikersbehoeften snapt, dus is deze benoeming een logisch gevolg”.

Peter Pool, hoofdredacteur: “We hebben het laatste half jaar hard gewerkt om GameZ.nl nog beter op de kaart te zetten. Het team zal de komende periode de ingezette koers verder perfectioneren. Ons streven is om http://www.GameZ.nl tot een begrip te maken voor gamers in Nederland en België”.

Trefwoorden: Gamez.nl, Internet,