Incassobureau

Afdrukken

Is Incassobureau incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Overschiestraat 182 , 1062 XK Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Incassobureau

Wij volgen een intensief incasso-traject waarbij de oplossing centraal staat. Aangezien geen situatie vergelijkbaar is,
krijgt elke incassozaak bij Collection Services een op de situatie aangepaste aanpak die zorgt voor het beste resultaat.
Wij zijn geen brieven-spuwende incassofabriek waar u een nummertje bent. Collection Services heeft persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Dit geldt zowel voor het contact met onze klanten als nadrukkelijk ook voor het contact met de debiteuren. Wij gaan verder waar de rest stopt. Onze unieke dienst maakt het mogelijk om juridische procedures, pre-incasso & kredietrapporten aan te bieden zonder kosten! Voor elke succesvol geïncasseerde incassozaak ontvangt u daarvoor 20% van de incassokosten terug in de vorm van diensten. Via ons web-portal kunt u zelf beslissen waar u het gespaarde tegoed voor wilt gebuiken.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Incassobureau in Overschiestraat 182, Amsterdam Noord-Holland 1062 XK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Incasso diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Incasso per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1062 XK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813013]