Snel en simpel afslanken met de Bodysculptor exCell®

Snel en simpel afslanken met de Bodysculptor exCell® van Instituut De Salon

Door: Instituut De Salon  11-08-2009

Nieuw en revolutionair afslanksysteem bij Instituut de Salon!

Wilt u snel en betaalbaar afslanken?

Vanaf 1 augustus biedt Instituut de Salon een behandeling aan die welness en afslanken combineert. De Bodysculptor exCell® is een apparaat voor afslanken middels en non-invasieve, pijnloze en ontspannende behandeling.

Tijdens de behandeling wordt u ingesmeerd met een gel die lipolyse stimuleert en het verbranden van vetzuren versnelt. Er worden banden op het lichaam aangebracht die bio-magnetische golven overbrengen op het lichaam. Dit stimuleert de uitdrijving van vetten uit de vetcellen. De vetten en afvalstoffen worden via de lymfe uitgedreven door middel van micropressie-therapie.

Resultaten:

Een klinische test uit 2006 bestond uit het testen van vetreducerende en lipodrainerende effect na 12 behandelingen en zonder aansluitende massage. De vrouwen ondergingen gedurende 6 weken, 2 keer per week een behandeling van 60 minuten. Deze personen hadden een plaatselijk of algemeen overgewicht en volgden geen speciaal voedingsprogramma of dieet.
• 100% van de deelnemers aan het onderzoek voelden zich langdurig ontspannen na iedere behandeling en extra licht, met name in de benen.
• 95% van de deelnemers stelden een aanzienlijke versteviging en verhoogde elasticiteit van de huid vast.
• 73% van de deelnemers vond dat de huis van het gezicht en de hals aanzienlijk steviger was.
(bron: Powerplate Nederland BV)

Wilt u meer weten?
Neem contact met ons op.

Instituut de Salon
www.instituutdesalon.nl
020-412 45 67