DELA kiest voor Contact Interaction Center van Interactive Intelligence

DELA kiest voor Contact Interaction Center van Interactive Intelligence van Interactive Intelligence

Door: Interactive Intelligence  11-06-2007
Trefwoorden: Kpn, Cic

Amsterdam, 11 juni 2007 – Uitvaartorganisatie DELA heeft gekozen voor het Customer Interaction Center (CIC) van Interactive Intelligence, leverancier van zakelijke communicatiesoftware. Driehonderd medewerkers van DELA gaan gebruikmaken van de op SIP gebaseerde communicatieoplossing voor in- en outbound calls, e-mails, faxen en webchats. De oplossing is door Newtel Essence, 100% onderdeel van KPN, geleverd en geïnstalleerd.

“In eerste instantie hebben we CIC ingezet voor outbound calls voor onze telesales”, aldus Paul Lagerwaard, Business Development Executive bij DELA. “Mede hierdoor hebben we veel van onze bestaande klanten, die onbewust onderverzekerd waren, kunnen helpen hun verzekering up-to-date te maken. Uiteraard heeft dit gezorgd voor extra productie van kapitaal. Dit heeft DELA doen besluiten om organisatiebreed de telefonie- en e-mailoplossingen onder de loep te nemen en hier CIC voor in te zetten. Nu maken we gebruik van één platform voor alle in- en outbound communicatie die eenvoudig te beheren en zeer gebruiksvriendelijk is. Daarnaast beschikt het CIC over uitgebreide realtime rapportagemogelijkheden.”

CIC wordt ingezet voor zowel het contact center- als de businessomgeving. Daarbij maakt DELA gebruik van een groot aantal van de geboden functionaliteiten, waaronder Interactive Voice Responce (IVR), voicemailintegratie, quality monitoring (waaronder opname van zowel het gesprek als de bijbehorende schermen), faxintegratie en e-mailroutering. Tevens maakt DELA gebruik van de realtime rapportageweergave door deze via lcd-schermen in het call center te tonen. Hierdoor zijn zowel de leidinggevenden als de call agents altijd op de hoogte van de stand van zaken en de vorderingen.

Op dit moment wordt CIC ingezet op het hoofdkantoor in Eindhoven; Rijtakkers en Rotterdam volgen op termijn. Binnenkort gaan ook de andere nevenvestigingen van DELA met het communicatieplatform werken en wordt CIC gekoppeld aan de knowledge base-omgeving van DELA.

----------------------

Over DELA
Ruim 100 vestigingen, zo’n 1.000 medewerkers en bijna 3 miljoen verzekerden maken de coöperatieve ledenorganisatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al 70 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA heeft het Keurmerk Uitvaartwezen. Sinds 2006 is DELA hoofdsponsor van het Nationaal Dames Volleybalteam.

Over Newtel Essence
Newtel Essence, 100% onderdeel van KPN, richt zich in de Benelux op organisaties die hun kennis over en communicatie met hun klanten en/of zakenpartners willen optimaliseren. Newtel Essence combineert in haar (online) klantcontact managementoplossingen zowel data- als telecommunicatietechnologie. Service en security spelen hierbij een belangrijke rol. Daarnaast levert Newtel Essence de servicenummers 0800/0900/088/1400 als toegang tot contact centers.
Voor meer informatie: http://www.newtelessence.com.

Over Interactive Intelligence
Interactive Intelligence Inc. (Nasdaq: ININ) levert zeer innovatieve producten voor contactcenters en zakelijke IP telefonie, onder andere op het gebied van contactcenter automatisering, customer self service en unified messaging.
Interactive Intelligence is opgericht in 1994, heeft 350 werknemers en heeft wereldwijd meer dan 1.500 ondernemingen als klant waarvan meer dan 250 in EMEA. Het Benelux hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. http://www.inin.com.

Meer informatie
Marcommit PR
Joyce Roelofs
inin@marcommit.nl
035-58 22 730

Trefwoorden: Cic, Kpn

Contact Interactive Intelligence

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share