Interactive Intelligence en ACAL gaan samenwerking aan voor IP-telefonie

Interactive Intelligence en ACAL gaan samenwerking aan voor IP-telefonie van Interactive Intelligence

Door: Interactive Intelligence  29-08-2007
Trefwoorden: Voip, Unified Communications, Ip-telefonie

ACAL levert unified communications oplossing voor bedrijven en organisaties

Amsterdam, 29 augustus 2007– Interactive Intelligence, leverancier van zakelijke communicatiesoftware en ACAL Nederland, distributeur van elektronische componenten, ICT-producten en diensten, zijn een samenwerking aangegaan. Door deze samenwerking behoort Vonexus Enterprise Interaction Center (EIC), de totaaloplossing voor IP-telefonie en VoIP van Interactive Intelligence, nu tot het productportfolio van ACAL. ACAL is hiermee in staat adequaat in te springen op de toenemende behoefte van bedrijven en organisaties aan oplossingen voor unified communications.

Vonexus EIC biedt organisaties een kant-en-klare oplossing voor unified communications en bestaat uit een server met EIC-software en IP-telefoons. Met de voorgeïnstalleerde plug-ins zijn Microsoft-applicaties voor voice en data eenvoudig toe te voegen. Hiermee beschikken organisaties over een IP-telefooncentrale met uitgebreide functionaliteiten, waaronder presence management en conference call faciliteiten. Met Vonexus EIC kunnen gesprekken in een wachtrij geplaatst worden en kan een keuze gemaakt worden tussen het werken met een vaste telefoon of soft phone. Alle functionaliteiten kunnen naar wens van de gebruiker worden ingezet. Niet alleen gesprekken, maar ook faxen, e-mail of web chats kunnen eenvoudig worden gerouteerd. Daarnaast is het beheer aanzienlijk vereenvoudigd.

Toenemende behoefte IP-telefonie
ACAL brengt, samen met resellers, nieuwe en innovatieve ICT-oplossingen en diensten op de markt en volgt marktontwikkelingen op de voet. Hierdoor zijn ze in staat om nauwkeurig de behoeften van eindgebruikers vast te stellen. “Vonexus EIC van Interactive Intelligence is een mooie toevoeging aan ons portfolio”, aldus Marc Dubach, Marketing & Communication Manager bij ACAL. “Wij constateren een toenemende behoefte aan IP-telefonie en VoIP-oplossingen bij bedrijven en organisaties. Bij de meeste nieuwe projecten speelt VoIP tegenwoordig een rol. Wij willen dat onze resellers hun klanten een goede oplossing op dit gebied kunnen bieden. Vonexus EIC is een uitstekende totaaloplossing met veel functionaliteiten die ondernemingen in staat stelt op eenvoudige wijze de IP-telefonie in te richten.”

“Ik ben zeer blij met ACAL als reseller partner”, zegt Jos Mols, Territory Manager bij Interactive Intelligence. “ACAL beschikt over veel expertise en biedt uitstekende ondersteuning bij haar producten. Het bedrijf heeft veel ervaring op het gebied van telefonie, wat de verkoop van ons product Vonexus EIC zeker ten goede komt. Daarnaast geniet ACAL een goede reputatie bij haar resellers. Ik heb alle vertrouwen in een goede samenwerking en kijk uit naar de eerste gezamenlijke klant.”

---------------------------------
Noot voor de redactie: voor een demo van Vonexus EIC kunt u contact opnemen met Yvonne Fisscher op 035-582 27 30.

Over ACAL
ACAL Nederland b.v. is distributeur van Elektronische Componenten en ICT producten en services. ACAL is gevestigd te Eindhoven en is een dochter van het aan de Londense beurs genoteerde ACAL plc. ACAL plc. heeft op dit moment zeker 25 zelfstandige dochterondernemingen in Europa, Noord-Amerika, Afrika en het Verre Oosten. ACAL, dat zich primair richt op het introduceren en positioneren van hoogwaardige technologische producten en diensten, levert al meer dan 35 jaar herkenbare toegevoegde waarde aan bedrijven. www.acal.nl

Over Interactive Intelligence
Interactive Intelligence Inc. (Nasdaq: ININ) levert zeer innovatieve software en services voor contactcenters en zakelijke IP-telefonie, onder andere op het gebied van contactcenter automatisering, customer self service en unified messaging.
Interactive Intelligence is opgericht in 1994, heeft wereldwijd meer dan 500 werknemers, 5 regionale hoofdkantoren en een groot aantal verkoopkantoren in Noord Amerika, Europa en Azië/Oceanië. Het Benelux hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Wereldwijd zijn meer dan 2500 organisaties klant van Interactive Intelligence, waarvan ruim 400 in EMEA. www.inin.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
inin@marcommit.nl
035-58 22 730

Trefwoorden: Enterprise Interaction Center, Ip-telefonie, Unified Communications, Voip, Vonexus,

Contact Interactive Intelligence

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share