Interactive Intelligence maakt recordstijging omzet bekend

Interactive Intelligence maakt recordstijging omzet bekend van Interactive Intelligence

Door: Interactive Intelligence  01-11-2007
Trefwoorden: Voip, Ip-telefonie, Omzetgroei

Amsterdam, 1 november 2007– Interactive Intelligence, leverancier van zakelijke communicatiesoftware en IP-telefoniesystemen, heeft voor het derde kwartaal van 2007 opnieuw een recordstijging van de omzet bekend gemaakt. In dit derde kwartaal was de omzet 28,7 miljoen dollar, een stijging van 29 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2006.

“We zien groei in al onze belangrijke vestigingsgebieden”, aldus Don Brown, CEO van Interactive Intelligence. “Dit kwartaal toont niet alleen een stijging in de verkoop van IP-telefoniesystemen aan grote contactcenters, maar ook een groei van het aantal licenties van onze basis VoIP-producten zoals gateways en mediaservers. Deze hogere omzetten leiden tot een gestage groei van onze winstgevendheid terwijl we volop blijven investeren in de ontwikkeling van nieuwe technologie.”

Voor de eerste drie kwartalen van 2007 samen laat Interactive Intelligence een omzet van 79,9 miljoen dollar zien, wat een stijging van 35 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2006 betekent.

Trefwoorden: Derde Kwartaal, Ip-telefonie, Kwartaalresultaten, Omzetgroei, Voip,

Contact Interactive Intelligence

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share