Life Settlements

Door: Investeringsmogelijkheden  19-10-2008
Trefwoorden: Beleggen, Beursonafhankelijk Beleggen, Investeren In Life Settlements

Met een laag risico en een zeer hoog netto rendement (tussen 10% en 12% per jaar) kunt u beleggen in zogenaamde 'Life Settlements', ofwel: beleggen in levensverzekeringen (lifesettlement betekent in letterlijke zin: contractoverdracht). Hierbij kunt u genieten van wederzijds financieel voordeel: de verzekeringsnemer krijgt geld uitgekeerd bij leven en hoeft geen premies meer te betalen. U profiteert van een goed rendement, aangezien deze levensverzekeringspolissen tussen de 40% en 60% van de reële waarde worden aangekocht (inclusief de premieverplichtingen). Als de polishouder komt te overlijden dan wordt er 100% van de poliswaarde uitgekeerd, dat is dus een winstmarge tussen de 60% en 40%. Het Double Benefit Fund koopt bij voorkeur polissen van Amerikanen van 76 jaar en ouder. Dit verklaart voor u het mooie rendement op deze investering.

Het investeren in Life Settlements heeft als voordeel dat u zich geen zorgen hoeft te maken over economische risico's die de meeste andere beleggingen kunnen treffen, te denken valt aan: stijgende olieprijzen, het beursklimaat en/of de rentestanden. Er zijn maar weinig andere beleggingen met een zo gunstige rendements-/risico verhouding als het Double Benefit Fund!

Het Double Benefit Fund koopt op de Amerikaanse markt lopende levensverzekeringen van Amerikaanse gepensioneerden, die zijn afgesloten bij gerenommeerde verzekeraars. Er wordt een pakket van polissen met verschillende looptijden samengesteld en er wordt voor spreiding in achtergronden, profielen en verzekeraars gezorgd.

Trefwoorden: Beleggen, Beursonafhankelijk Beleggen, Investeren In Life Settlements