Een zusje voor InWork B.V.: InWork Techniek

Door: Inwork Detachering  11-04-2013
Trefwoorden: Vacatures, Detacheringbureau, Inwork

InWork Group B.V., de holding achter InWork B.V., heeft 1 april de deuren geopend van een nieuwe dochtermaatschappij: InWork Techniek. InWork Techniek focust zich op de werving en detachering van MBO en HBO personeel gespecialiseerd in elektrotechniek, installatietechniek en werktuigbouwkunde. Pierre de Rooij, voormalig directeur/eigenaar van PD Personeel, zal als directeur van InWork Techniek het concept van het IT bedrijf InWork toe gaan passen in de techniek sector. De commerciële ambitie van InWork Techniek is om net als InWork zeer snel te groeien in personeelsomvang en binnen drie jaar een jaarlijkse omzet van minimaal 10 miljoen euro te genereren. InWork Techniek is gevestigd op het hoofdkantoor van InWork in Amsterdam Zuidoost.

Trefwoorden: Detacheringbureau, Inwork, Vacatures

Andere producten en diensten van Inwork Detachering

11-02-2011

Microsoft Gold Status voor InWork Detachering

Sinds begin 2011 heeft Microsoft InWork tot Gold Partner benoemd. De partnerstatus geeft aan dat InWork het hoogste niveau van


28-06-2010

NEN 4400-1 certificering voor InWork B.V.

Amsterdam – InWork, dienstverlener op het gebied van ICT detachering en ICT werving & selectie, heeft recentelijk het NEN 4400-1


19-05-2010

Gemeente Houten gunt aanbesteding inhuur ICT personeel aan InWork B.V.

Amsterdam –  InWork B.V. uit Amsterdam sluit een overeenkomst met gemeente Houten voor de levering van ICT- en beheerpersoneel. Na


20-04-2010

InWork zoekt 50 nieuwe IT professionals!

Amsterdam - InWork is één van de grootste zelfstandige HR bureaus van Nederland gespecialiseerd in flexibel IT beheer en –support personeel. Ondanks de economische crisis heeft InWork vorig jaar haar strategie niet veranderd: goed personeel aannemen, ontwikkelen en behouden. Idem dito voor dit jaar, maar dan in een veel hogere versnelling!


17-11-2009

InWork Ziet Markt IT Beheer en Support Aantrekken

Amsterdam - De economische crisis is InWork uiteraard niet ongemerkt voorbij gegaan. Na een fantastisch 2008 nam de vraag naar IT professionals begin 2009 af en kwamen de prijzen onder druk te staan. “Het derde kwartaal van dit jaar begon de vraag naar beheer- en supportmedewerkers echter al weer aan te trekken en dit herstel zet in het vierde kwartaal goed door”, aldus de directie van InWork. “Alle IT’ers die we in dienst hebben zijn bij


07-10-2009

Verkeer en Waterstaat wint Servicedesk Award 2009!

Amsterdam - De ICT-helpdesk van de SSO (Shared Services Organisatie) van Verkeer en Waterstaat is dit jaar de trotse winnaar van de Servicedesk Award. Deze prestigieuze award wordt elk jaar uitgereikt aan de meest efficiente en klantvriendelijke IT servicedesk van Nederland.


Broekhuis Training Groep, de nieuwe opleidingspartner van InWork! van Inwork Detachering thumbnail
22-09-2009

Broekhuis Training Groep, de nieuwe opleidingspartner van InWork!

InWork is in zeer korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste detacheringbureaus van Nederland op het gebied van ict-beheer en support. InWork blijft ook in de huidige markt een zeer interessante detacheringpartner door het hoge kwaliteitsniveau van haar medewerkers. Voor  elke medewerker een persoonlijk opleidingsplan wordt samengesteld. Dit plan wordt ged


InWork verlengt samenwerking met ING en Toyota van Inwork Detachering thumbnail
05-08-2009

InWork verlengt samenwerking met ING en Toyota

Sinds 2007 werkt InWork B.V. samen Toyota om haar medewerkers, via ING Carlease, zo veel mogelijk energiezuinige auto’s ter beschikking te stellen. Er is besloten om die samenwerking minimaal tot eind 2010 te verlengen. Naast de uitkomst van het offertetraject met verschillende leasemaatschappijen heeft het beleid van InWork op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een belangrijke rol gespeeld bij deze beslissing.


Wordt vervolgt… LAN Party InWork! van Inwork Detachering thumbnail
11-05-2009

Wordt vervolgt… LAN Party InWork!

Zaterdag 2 mei vond de eerste LAN Party van het IT detacheringbureau InWork plaats. De wat ongebruikelijke locatie, de moderne bar van het bedrijf, viel bij de deelnemers in de smaak en werd in zeer korte tijd omgebouwd tot professionele LAN Game omgeving.


InWork Young Professionals: gewoon doen waar je goed in bent! van Inwork Detachering thumbnail
17-03-2009

InWork Young Professionals: gewoon doen waar je goed in bent!

De huidige economische crisis gaat ook in HR land aan geen organisatie voorbij. Toch is de vraag naar personeel is niet zozeer afgenomen als wel ‘verschoven’. Organisaties zijn kritischer geworden: medewerkers moeten flexibeler zijn, meer kunnen en uiteraard minder kosten.


24-02-2009

InWork ERP 1.1: dé automatiseringsoplossing voor de HR branche

InWork Solutions, de Research & Development tak van InWork B.V, introduceert begin maart 2009 een complete en betaalbare ERP (Enterprise Resource Planning) oplossing voor Human Resource ondernemingen.


03-02-2009

Conclusie: IT detachering voordeliger dan werving & selectie

Ondanks de om zich heen slaande kredietcrisis staan de IT budgetten bij de meeste organisaties niet erg onder druk (ICT Barometer, Ernst & Young). In 2009 staat voor veel bedrijven het onderhoud en beheer van de bestaande infrastructuur voorop. Het IT detacheringbureau InWork ziet de vraag naar goed opgeleide helpdeskmedewerkers, systeem- en netwerkbeheerders daarom niet afnemen.


Hoofdkantoor InWork verhuisd naar Amsterdam van Inwork Detachering thumbnail
05-01-2009

Hoofdkantoor InWork verhuisd naar Amsterdam

Het hoofdkantoor van het IT detacheringbureau InWork is tijdens de kerstdagen verhuisd van Zaandam naar Amsterdam Zuid-Oost. InWork kiest voor een vestiging in Amsterdam vanwege de centrale ligging, goede bereikbaarheid en de nabijheid van veel toonaangevende nationale en internationale organisaties.


InWork lanceert nieuwe website van Inwork Detachering thumbnail
12-11-2008

InWork lanceert nieuwe website

Zaandam - De nieuwe website van het IT detacheringbureau InWork staat nu online. De website biedt alle informatie van de vorige website – en meer.