InWork ERP 1.1: dé automatiseringsoplossing voor de HR branche

Door: Inwork Detachering  24-02-2009
Trefwoorden: Automatiseringsoplossing, It Support, Inwork

InWork Solutions, de Research & Development tak van InWork B.V, introduceert begin maart 2009 een complete en betaalbare ERP (Enterprise Resource Planning) oplossing voor Human Resource ondernemingen.

De ERP software van InWork Solutions integreert de belangrijkste bedrijfsprocessen van Human Resource organisaties in één pakket: customer relation management, personeelsmanagement, werving & selectie, projectadministratie, contractbeheer, urenadministratie, facturatie en verloning.

Vlak na de oprichting van InWork Detachering is het bedrijf gestart met de ontwikkeling van een bedrijfsbrede automatiseringsoplossing. InWork Detachering is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van IT support en beheer. De snelle implementatie van het HR ERP pakket is een van redenen dat InWork Detachering zonder verlies van kwaliteit de snelle groei heeft kunnen realiseren.

InWork Solutions heeft het ERP pakket tijdens de testfase al met goed gevolg bij enkele detacheringbureaus geïmplementeerd. Vanaf maart kunnen alle HR organisaties die hun bedrijfsprocessen willen optimaliseren het ERP pakket aanschaffen. Een slimme investering in spannende economische tijden: vergemakkelijk alle secundaire bedrijfsprocessen en focus op het binnenhalen van de business!

Trefwoorden: Automatiseringsoplossing, Inwork, Inwork Detachering, It Support,