InWork wint Europese aanbesteding voor ICT inhuur Vrije Universiteit Amsterdam

Door: Inwork Detachering  04-12-2012
Trefwoorden: Inwork, It Detacheringbureau, Detacheringbureau Inwork

Amsterdam, 4 december 2012 – De Vrije Universiteit Amsterdam heeft de Europese aanbesteding voor de inhuur van ICT personeel gegund aan InWork, hét HR bureau voor IT Professionals. Gunningscriterium voor de aanbesteding van de Vrije Universiteit is de economisch meest voordelige inschrijving, waarbij gekozen is voor een weging van 50% prijs en 50% kwaliteit. De offerte van InWork is door de Vrije Universiteit beoordeeld als beste inschrijving.

De inschrijvingen van FreshConnections en ITERA eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats. Beide partijen waren eerder al preferred supplier van de Vrije Universiteit Amsterdam. Bart Kramer, directeur van InWork: “het is altijd lastig om als nieuwe speler een plek tussen de zittende orde te veroveren, je beantwoordt de vragen uit de aanbesteding zo eerlijk en goed mogelijk, maar je hebt nou eenmaal minder kennis van de wensen en inrichting van de organisatie dan vorige leveranciers. Ik ben blij en trots dat wij de VU ervan overtuigd hebben dat InWork zowel op prijs als op kwaliteit een uitstekende HR partner van de Vrije Universiteit wordt”. 

De raamovereenkomst met de Vrije Universiteit Amsterdam is afgesloten voor een periode van twee jaar met een optie op verlenging van tweemaal één jaar en vertegenwoordigt een waarde van 5 miljoen euro per jaar.

Over InWork

InWork onderscheid zich van andere detacheringbureaus door het instroom-groei-doorstroom concept, waarbij een persoonlijke Job Coach de verantwoordelijkheid heeft  om door coaching en opleiding de carrière van iedere Young IT Professional in een paar jaar tijd veel verder te brengen dan op eigen kracht mogelijk is. Daarnaast maakt het prijsmodel InWork uniek: InWork levert zeer goed gekwalificeerd IT personeel voor minimaal 20% onder marktconforme tarieven. En met succes, ondanks economisch instabiele tijden laat InWork ook in 2012 weer een indrukwekkende groei zien in personeel en omzet.

Trefwoorden: Detacheringbureau Inwork, Inwork, It Detacheringbureau,