Israëlisch Bureau voor Toerisme

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stadhouderskade 2 , 1054 ES Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Israëlisch Bureau voor Toerisme

Het Israëlisch Bureau voor Toerisme helpt graag bij het plannen van een reis naar Israël.
Voor meer informatie over Israël als vakantiebestemming sturen wij geinteresseerden een gratis informatiepakketje met brochures, landkaarten en stadsplattegronden toe.

Israël; een klein land, groot als de wereld!

‘Een museum van de wereld’, zo kun je Israël gerust noemen. Want hier vind je alle soorten natuur, cultuur en klimaat in één land. In het noorden zijn groene heuvels, waar je ’s zomers kunt buitensporten en ’s winters kunt skiën. In het zuiden ligt een woestijn met grillige rotspartijen en een tropische zee met de beste duikmogelijkheden ter wereld. Je kunt hier zelfs zwemmen met dolfijnen. En omdat de zon in het zuiden het hele jaar door schijnt, is het een ideale bestemming tijdens de wintermaanden!

In de rest van het land vind je de Dode Zee, zandstranden aan de Middellandse Zee, onstuimige rivieren en groene bossen. Hier vind je steden vol cultuur en geschiedenis, waar je bovendien lekker kunt shoppen en stappen.
Toch is het land van noord tot zuid niet langer dan 500 km en is het maar 100 km breed. Een ideaal vakantieland, want je hoeft nooit grote afstanden af te leggen.

Israël is een land van uitersten waar je elke wens in vervulling zal zien gaan. Het maakt niet uit of je een zonaanbidder, een cultuursnuiver, of een shop-a-holic bent; Israël biedt voor ieder wat wils!

Israël is een land om te (her)ontdekken, we hopen je er gauw een keer te mogen begroeten.
SHALOM!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Tourist Attractions

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Israëlisch Bureau voor Toerisme in Stadhouderskade 2, Amsterdam Noord-Holland 1054 ES uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Dode Zee diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Dode Zee per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1054 ES, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815380]