Assessments: zowel selectie als ontwikkel- en loopbaanassessments.

Door: J&D Consultants  07-11-2012
Trefwoorden: Assessment, instroomselectie

Wij voeren voor u op gedegen en verantwoorde wijze diverse assessments uit. Wij richten ieder assessment zodanig in, dat het de antwoorden op uw specifieke vraag oplevert. Wij werken volgens de richtlijnen van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologie), om een verantwoorde werkwijze te kunnen garanderen.

Trefwoorden: Assessment, instroomselectie

Andere producten en diensten van J&D Consultants

20-02-2011

Projecten voor HR

  Als het gaat om het ontwikkelen en beoordelen van uw medewerkers maken wij een trajectontwerp op maat. Vanuit uw HR strategie en -beleid én samen met uw medewerkers. Hierdoor blijft voor u het budget binnen de perken en wordt continuering in de dagelijkse praktijk gewaarborgd. Het uitgangspunt is het resultaat dat u wilt bereiken: ons werk is alleen het middel om daar te komen.


20-02-2011

Training en workshops

  Als u investeert in een workshop of training verwacht u een resultaat waarbij management en HR medewerkers de ambassadeurs zijn van HR instrumenten die eerlijk en zinvol zijn en die goed uitgelegd, gecommuniceerd en verantwoord kunnen worden. Wij ontwikkelen trainingen en workshops voor management en HR medewerkers, toegespitst op de mensen, de situatie en de uitdagingen waar men voor staat.


20-02-2011

assessment

  Als u een assessment inzet wilt u niet weten of meneer x in het algemeen competent en gekwalificeerd is, maar of kandidaat Paul bij uw organisatie op dit moment in deze specifieke situatie het goed zal doen als Divisiedirecteur. En u wilt daarbij geen ruis op de lijn: uw gesprekspartner moet ook het assessment begeleiden. Desgewenst met u als mede-assessor. Zo kunnen wij er voor zorgen dat u de beste man of vrouw op de juiste plek hebt.