Jeugdgezondheidszorg/Nellestein SAG

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Liendenhof 114 , 1108 HE Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Jeugdgezondheidszorg/Nellestein SAG

Inloopspreekuur woensdag 13.15-13.45 uur.
Telefonisch spreekuur voor vragen, informatie en advies:maandag t/m vrijdag van 13.30-14.30 uur op telnr: 020-581 40 80.

SAG Jeugdgezondheidszorg is gespecialiseerd in de zorg voor kinderen van nul tot vier jaar. Wij willen eraan bijdragen dat alle kinderen die in Amsterdam worden geboren zo gezond mogelijk opgroeien en ondersteund worden in hun ontwikkeling.
In heel Amsterdam heeft SAG Jeugdgezondheidszorg locaties waar ouders met hun jonge kinderen terecht kunnen. Onze consultatiebureaus bevinden zich meestal in een gezondheidscentrum en maken deel uit van een Ouder- en Kindcentrum (OKC).
De kracht van de jeugdgezondheidszorg (jgz) volgens SAG ligt in de intensieve samenwerking tussen de verpleegkundige en de arts (de eigen huisarts of een consultatiebureau-arts). Samen vormen zij een team dat zich inzet voor de gezondheid en ontwikkeling van de kinderen.
Als het nodig is, verwijst het jgz-team door naar andere instellingen op het gebied van zorg, welzijn en opvoeding. Zo zijn de Amsterdamse kinderen bij ons in goede handen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Jeugdgezondheidszorg/Nellestein SAG in Liendenhof 114, Amsterdam Noord-Holland 1108 HE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1108 HE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229153]