Nieuwe managementstructuur Jones Lang LaSalle Nederland

Door: Jones Lang Lasalle  08-11-2006
Trefwoorden: Personalia

Amsterdam, 7 november 2006 – Jones Lang LaSalle maakt bekend dat zij met ingang van heden het huidige directieteam, bestaande uit Eric de Clercq Zubli (Managing Director) en Erik Huigen (COO Benelux) heeft uitgebreid met vier personen uit de organisatie.

Na de aankondiging van het vertrek van Managing Director Eric Heijkoop, heeft de zittende directie gekozen voor een functionele en platte organisatiestructuur, die ook direct aansluit bij de internationale en financiële structuren van Jones Lang LaSalle.

De nieuwe directie van Jones Lang LaSalle Nederland zal bestaan uit: Eric de Clercq Zubli (Managing Director/Captial Markets), Roeland Houtman (Tenant Representation en Project & Development Services), Henri Grevers (Agency), Andrès van de Riet (Investor Property Management), Eric Martens (Advisory) en Erik Huigen (COO).

De directieleden hebben allen een leidinggevende rol in hun businesses, een jarenlange en veelal brede ervaring in de vastgoed sector en een lange en succesvolle staat van dienst bij Jones Lang LaSalle.
Naast het Managementteam opereert een puur op corporates gerichte unit. Paul Stotesbury geeft leiding aan dit Corporate Solutions/Account Team en zal zich richten op de brede dienstverlening aan corporates alsmede op client management.
Henri Grevers, European Director, wordt “primus inter pares" voor de Agency afdelingen/teams. Grevers blijft tevens leiding geven aan het Haagse Agency team.

Roeland Houtman, National Director, zal, in verband met het vertrek van Marc Rimmelzwaan, vanaf heden het Utrechtse Office Agency team leiden.
Marjolein Westendorp, National Director, thans verantwoordelijk voor Retail Investments, neemt de rol van Gerard Lakeman in het Capital Markets team over.

Eric de Clercq Zubli, Managing Director : “Voor de toekomst geldt ´business as usual´. Wij hebben het derde kwartaal 2006 zeer positief kunnen afsluiten, zowel op nationaal als internationaal niveau. Zoals het er nu uitziet wordt 2006 het op één na beste jaar van Jones Lang LaSalle in Nederland sinds wij hier in 1969 zijn gestart.

Trefwoorden: Personalia

Contact Jones Lang Lasalle

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share