Interactieve Marketing

Interactieve Marketing van Juice Promotions - Sampling Promotieteam Hostess

Door: Juice Promotions - Sampling Promotieteam Hostess  07-02-2008
Trefwoorden: Reclame, Online Marketing, Promotie

Interactieve marketing als verlengstuk van uw product?
Interactieve marketing is een ideale manier om uw promotionele activiteit te versterken met behulp van beweze nieuwe mediakanalen. Door het inzetten van SMS, MMS, Bluetooth of (inlog)websites kunnen er een of meer extra contactmomenten gerealiseerd worden met uw doelgroep. Interactieve acties kunnen op elke locatie worden ingezet en kunnen worden gecombineerd met traditionele promotie acties.

Interactieve marketing geeft inzicht in uw actie
Door het inzetten van SMS, MMS en/of speciale actie websites kunt u real-time het succes van uw actie monitoren via een online beheermodule. Afhankelijk van de actie kunt u hierin alle relevante gegevens zien van deelnemers aan de actie, zoals de  telefoonnummer en het aantal contactmomenten. Deze gegevens kunt u gebruiken om bijvoorbeeld de conversie uit te rekenen, maar ook om extra contactmomenten mee te realiseren.

Mogelijkheden van interactieve marketing
De mogelijkheden van interactieve marketing zijn bijna oneindig. De verschillende interactieve diensten kunnen afzonderlijk worden ingezet of in elke willekeurige combinatie, waardoor elke interactieve actie krachtig en uniek wordt. Door het toevoegen van een SMS-code of een MMS-nummer, op bijvoorbeeld een flyer of een sample, wordt uw doelgroep uitgedaagd om actief met uw product aan de slag te gaan. Aan het binnengekomen bericht kunnen een of meer vervolgacties gekoppeld worden. Dit zal een grotere merkbeleving tot gevolg hebben.

Meer weten over interactieve marketing?
Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Promotiebureau Juice Promotions via 020-5813070. Of bezoekt u de officiele website: http://www.juicepromotions.nl/interactieve_marketing.php

Trefwoorden: Bluetooth Marketing, Fotomarketing, Interactieve Marketing, Mms Marketing, Online Marketing, Promotie, Promotieactie, Promotieacties, Promotiebureau, Reclame, Sms Marketing,

Contact Juice Promotions - Sampling Promotieteam Hostess

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share