Sampling

Sampling van Juice Promotions - Sampling Promotieteam Hostess

Door: Juice Promotions - Sampling Promotieteam Hostess  04-05-2007
Trefwoorden: Promotie, Sampling, Promotieteam

Sampling campagne voor de promotie van uw product
Door het inzetten van een samplingteam krijgt de consument uw product daadwerkelijk in handen. De samples worden uitgedeeld aan de door u vooraf geselecteerde doelgroep. Een directer contact is niet mogelijk. De doelgroep kan uw product zien, proeven, voelen, ruiken. Samplingteams creëren een positieve uitstraling rond uw product. Er zal een onvergetelijk moment worden gecreëerd en elke keer wanneer de consument uw product ziet, zal men aan dit moment denken. 

Sampling heeft een hoge attentiewaarde
Bij sampling wordt uw product of een speciale proefverpakking uitgedeeld aan uw doelgroep. Sampling heeft een hoge attentiewaarde. De consumenten krijgen uw product meteen in handen en kunnen het proberen, zo worden ze enthousiast gemaakt voor aankoop. Sampling is dé manier om een grote groep mensen te bereiken en heeft de afgelopen jaren bewezen een zeer succesvolle methode te zijn om uw doelgroep bekend te maken met uw product.

Ondersteun uw samplingactie met opvallende promotiematerialen
Met het juiste actieconcept laat uw actie een grote indruk achter bij de doelgroep. U kunt kiezen voor een snelle actie, door zoveel mogelijk mensen in een zo kort mogelijke tijd te benaderen; zeer effectief. Maar u kunt ook kiezen voor een actie ondersteund door communicatiemiddelen, zoals een decor en muziek om zo de belevingsomgeving nog indrukwekkender te maken.

Meer weten over sampling? 
Voor meer informatie over sampling campagnes kunt u contact opnemen met Promotiebureau Juice Promotions via 020-5813070. Of  bezoek de officiele website: www.juicepromotions.nl/sampling.php

Trefwoorden: Flyeren, Promotie, Promotiebureau, Promotiebureaus, Promotiemedewerker, Promotiemedewerkers, Promotieteam, Promotieteams, Sample, Sampling, Samplingbureau, Samplingteam, Samplingteams,

Contact Juice Promotions - Sampling Promotieteam Hostess

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share