Startpagina Kadaza.nl lanceert persoonlijk bureaublad

Startpagina Kadaza.nl lanceert persoonlijk bureaublad van Kadaza

Door: Kadaza  23-07-2009
Trefwoorden: Startpagina, Web, Homepage

Op visuele startpagina Kadaza.nl is het nu mogelijk een persoonlijke startpagina aan te maken. Door middel van het plaatsen en slepen van logo's maakt iedereen eenvoudig een persoonlijk bureaublad op internet. Kadaza geeft via een simpel menu tevens toegang tot de beste en meest populaire sites op het gebied van 200 uiteenlopende onderwerpen, zoals ‘sport’, ‘nieuws’ en ‘winkelen’.

Persoonlijke Startpagina – www.kadaza.nl

Bij het plaatsen van een persoonlijke link kan een bezoeker zoeken in een uitgebreide database van meer dan 20.000 logo’s. Zodra een persoonlijke pagina is aangemaakt is het mogelijk deze direct te delen met vrienden. Oprichter Karel Rotteveeel: “Kadaza onderscheid zich van andere startpagina’s door middel van snelheid, eenvoud en aanbod. Door het aanbieden van meer dan 200 Kadaza-rubrieken en de nieuwe persoonlijke functie, is Kadaza een handige startpagina voor zowel ervaren als minder actieve internetters.”

Feedback gebruikers

Volgens de oprichters is de persoonlijke functie een veelgevraagde functionaliteit die nu eindelijk aangeboden wordt. Mede oprichter Steven Witte: "Uit feedback van onze bezoekers is gebleken dat de eenvoud en overzichtelijkheid van Kadaza gewaardeerd wordt, maar de mogelijkheid om te personaliseren werd gemist. De nieuwe functie zorgt ervoor dat de gebruiker nog sneller op zijn favoriete sites komt, maar verder blijft Kadaza simpel en overzichtelijk.”

Oprichting Kadaza

Kadaza werd een half jaar geleden gelanceerd en was een vervolg op een onderzoek door studenten van INHOLLAND en de HVA. Uit dit onderzoek van de bedenkers bleek dat er slechts een fractie van de sites op internet intensief wordt gebruikt. Dat was reden voor de oprichters om Kadaza te lanceren. Een onafhankelijke startpagina die alleen de meest gebruikte sites toont via een overzichtelijk menu. Deze aanpak blijkt te worden gewaardeerd; Inmiddels bezoeken al meer dan 16.000 Nederlanders de startpagina dagelijks.

Trefwoorden: Homepage, Persoonlijke Startpagina, Startpagina, Web,