LIBRESSE tamponinvasie dropt duizenden tampons aan roze parachutes boven Nederlandse stranden

LIBRESSE tamponinvasie dropt duizenden tampons aan roze parachutes boven Nederlandse stranden van Karel & Sjaak

Door: Karel & Sjaak  02-07-2009
Trefwoorden: Beauty, Libresse

PERSBERICHT : LIBRESSE tamponinvasie schiet vrouwelijke zonaanbidders te hulp en dropt duizenden tampons aan roze parachutes boven Nederlandse stranden.

Zeist, 2 juli 2009 – Is het een vogel? Is het Superman? Nee, het zijn meer dan 3000 pakjes Libresse tampons! Door middel van roze parachutes werden de tampons boven de stranden van IJmuiden, Bloemendaal, Zandvoort, Noordwijk, Scheveningen, Hoek van Holland en Renesse gedropt.

Bekijk hier het filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=xTvWOfkR9oA

De reden? Onderzoek in opdracht van Libresse wees uit dat veel Nederlandse vrouwen zich niet graag op het strand begeven tijdens de maandelijkse ongemakken.

“één op de zeven vrouwen mijdt het strand tijdens de ongesteldheid.” (bron: onderzoek Panel Wizard onder 500 Nederlandse vrouwen)

Daarom besloot Libresse al deze vrouwen te helpen en gratis tampons aan te bieden tijdens de start van het strandseizoen.

“Met onze tampons kun je zonder zorgen het strand op. Om dat te illustreren hebben we vandaag een recordhoeveelheid tampons gedropt op de Nederlandse stranden”, aldus Robert Zuidgeest van Libresse.

Voor meer informatie:  www.sca.com of www.libresse.nl 

Over Libresse en SCA
Vanuit het hoofdkwartier in München ontwikkelt, produceert en vermarkt SCA Personal Care  absorberende baby-, dames- en incontinentieproducten. Tot onze merknamen behoren Libero, Libresse en TENA, het wereldwijd bekende merk voor incontinentiematerialen. Naast retailers, zijn onze klanten in Europa en Noord-Amerika apotheken, thuiszorg- en institutionele zorginstellingen. SCA Personal Care is een business groep van het internationale consumenten- en papierproductenbedrijf SCA (Svenska Cellulosa Aktiebolaget). Met meer dan 5.300 medewerkers in ruim 25 landen behaalde Personal Care in 2007 een omzet van 2,1 miljard euro en genereerde daarmee ongeveer 20% van SCA’s totale omzet. Het SCA aandeel wordt verhandeld op de beurzen van Stockholm, London en New York.

Trefwoorden: Beauty, Libresse