SID LEE COLLECTIVE PRESENTEERT DJBROADCAST RE-COVER EXPOSITIE

SID LEE COLLECTIVE PRESENTEERT DJBROADCAST RE-COVER EXPOSITIE van Karel & Sjaak

Door: Karel & Sjaak  16-06-2009
Trefwoorden: Expositie

Grafisch design, technologie en muziek gaan hand in hand, en de moderne tijd biedt geweldige mogelijkheden voor elke artiest. Maar misschien kun je je de tijd nog herinneren dat iedereen vinyl kocht en dat dat zwarte goud de enige beschikbare geluidsdrager was. Tegenwoordig is de wereld in handen van Pirate Bay, waar het enige dat de meeste dj nog spinnen hun harde schijf is en waar zelfs je oma’s in een handomdraai wat albums voor je brandt. Vinyl is uit de tijd en vindt alleen nog aftrek bij audiofreaks en dj’s van de oude stempel.

Door 16 artiesten hun favoriete album te laten ‘re-coveren’, eert DJBroadcast de vinyl cultuur.
Stefan Glerum, Pieter Frank de Jong, Supersilo, Machine, Shoe, 310K, Marjolein Caljouw, Zender, Snar, Maslow, DarkRaum, Ceizer, Saskia Haex, Raphael Bartels, Linda van der Vleuten en kRiSs cRéoL hebben enthousiast op onze uitnodiging geaccepteerd en zijn op dit moment hard bezig om ons te verrassen met de meest fantastische ontwerpen.

De tentoonstelling loopt van 29 juni tot en met 5 juli bij Sid Lee (Gerard Doustraat 74, 1072 VV, Amsterdam) in samenwerking met onze partners Record Industry, Jameson, Swatch, Eastpak, en 310K. De feestelijke opening vindt plaats op 3 juli. Wil je er ook bij zijn? Mail dan naar dieuwertje@djbroadcast.nl onder vermelding van je favoriete album ooit. Het DJBroadcast dj-team zal zorgen dat je favoriete muziek dan tijdens de opening wordt gedraaid.

Trefwoorden: Expositie