Kenngott Trappen International Nederland BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bolstoen 4 C , 1046 AT Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Kenngott Trappen International Nederland BV

KENNGOTT International is sinds de oprichting in het begin van de vorige eeuw uitgegroeid tot Europees marktleider in de trappenbouw met momenteel 150 vestigingen. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat verrassende, niet voor de hand liggende combinaties van diverse materialen als natuursteen, hout, (roestvrij) staal, glas en kunststof te realiseren.

De legendarische KENNGOTT trap geldt als klassieker in de verzorgde wooncultuur en heeft het gewoon: decoratief en meubelstuk tegelijk, swingend en ruimtebesparend: het visitekaartje voor uw huis. Een trap om een goed gevoel van te krijgen, van onder tot boven. De trap krijgt met andere woorden een steeds prominentere rol in het ontwerpproces.

Bij KENNGOTT zijn de mogelijkheden op het gebied van trappenbouw voor zowel de woning- als utiliteitsbouw, nagenoeg onbeperkt! Dit blijkt wel uit onze uitgebreide brochure materiaal, het meest complete op het gebied van trappenbouw in Europa.

In onze TRAPPEN SHOWROOM kunt u terecht voor zowel houten trappen , natuurstenen trappen, glazen trappen , RVS trappen, aluminium trappen, gietijzeren trappen, stalen trappen als voor spiltrappen , wenteltrappen , steektrappen, kwart trappen, vrijdragende trappen en RVS balustraden.

Wij zijn ervan overtuigd dat een passende vormgeving méér dan alleen kennis van de trappenbouw vraagt. De sfeerbepalende elementen van het interieur dienen bij KENNGOTT als vertrekpunt voor het ontwerp van uw trap. Ook onze prijs/prestatie verhouding zal u zeker aanspreken: gedegen kwaliteit tegen gunstige condities. Laat ons uw voorkeurtrap, eventueel gespecificeerd met foto- en paginanummer weten, dan kunnen wij in overleg met u daarop een nauwkeurige prijsopgave doen.

Belt u ons gerust voor het maken van een afspraak!020-6813346

Goed Nieuws!

Wij hebben onze TRAPPENSHOWROOM van drie verdiepingen geopend! Het adres is bolstoen 4c, 1046 AT (Sloterdijk III) in Amsterdam. 020-6813346

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Building, Carpentry & Construction Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Kenngott Trappen International Nederland BV in Bolstoen 4 C, Amsterdam Noord-Holland 1046 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Ontwerpen diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Ontwerpen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1046 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822566]