health check, advies, Proof of Concept, operationele ondersteuning, detachering, trouble shooting

health check, advies, Proof of Concept, operationele ondersteuning, detachering, trouble shooting van KIK Group BV

Door: KIK Group BV  15-04-2011
Trefwoorden: Zakelijke Dienstverlening, Interim Management, Werving En Selectie

 

De KIK Group is ontstaan uit een initiatief van ondernemers en professionals afkomstig uit het werkveld van Finance & IT Integrators, consultancy en detachering. De kennis en ervaring die zijn opgedaan hebben geleid tot de oprichting van de KIK Group.

De KIK Group bestaat uit een drietal gespecialiseerde werkmaatschappijen. KIK for IT, KIK for Storage en KIK for Finance. Gespecialiseerde onderdelen met professionals die hun vak verstaan en binnen hun specialisatie tot de top behoren. De krachten worden gebundeld als dat voor onze klanten van toegevoegde waarde is. Gebundelde kennis is gebundelde kracht. KIK, Kennis is Kracht.

                        

KIK for IT

Een gespecialiseerde dienstverlener in de vele facetten van infrastructuur en in het bijzonder virtualisatie, migratie en desktop deployment. De professionals van KIK for IT zijn expert in de technologieën van Microsoft, Citrix, VMware, RES, AppSense, Novell Platespin, Quest vWorkspace en MS APP-V.

KIK for Storage

KIK for Storage, een gespecialiseerde dienstverlener in datamanagement. De professionals van KIK for Storage zijn expert in de technologieën van EMC, NetApp, HP, IBM, HDS, compellent, TSM, CommVault, Symantec, Cisco, en Brocade.

Door de snelle ontwikkelingen en de technische complexiteit is het van belang om te werken met gemotiveerde specialisten. De IT specialisten van de KIK Group hebben een duidelijke focus en wij werken uitsluitend met experts die ruime ervaring hebben opgedaan binnen de grootzakelijke markt, het MKB en bij de grote ICT System Integrators. Wij geloven dat de bundeling van expertise en ervaring leidt tot onderscheidend vermogen met als kenmerken kwaliteit en betrouwbaarheid.

De kracht van de KIK Group ligt in de innovatieve wijze waarop kennis van ervaren professionals gedeeld wordt; niet alleen onderling, maar ook met onze partners en opdrachtgevers. Hierdoor ontstaat een actief kenniscentrum vormgegeven door onze professionals en partners.

De IT dienstverlening varieert van een workshop, onafhankelijk advies, health check en project tot werving & selectie en detachering.

KIK for Finance.

KIK for Finance is specialist in het leveren van finance professionals op het gebied van accounting, financieel management, administratie en controlling.

Ongeacht de duur of zwaarte van een project, wij zorgen voor de juiste financieel expert. Projectmatig, interim of permanent. De KIK Group beschikt over hooggekwalificeerde specialisten met alle denkbare specifieke achtergronden. Van talentvolle junior tot ambitieuze senior. U kunt rekenen op gedreven en flexibele professionals die gewend zijn zich snel in te werken en resultaat te boeken.

Bel voor meer informatie naar de KIK Group, telefoonnummer 020-379 2343, of kijk op www.kikgroup.nl.

Trefwoorden: Citrix, Commvault, Data Management, EMC, Finance, IBM, Interim Management, IT advies, It Detachering, kennis is kracht, Microsoft, Netapp, poc, Project Management, RES, Storage Management, Virtualisatie, Vmware, vWorkspace, Werving En Selectie, Zakelijke Dienstverlening,