Koffijberg Hairdressers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Scheldestraat 8 , 1078 GK Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Koffijberg Hairdressers

Koffijberg Hairdressers staat bekend als een van de beste kapsalons van Nederland. Koffijberg Hairdressers creëert, innoveert, adviseert. Persoonlijk aandacht, Service, Vakmanschap, Klanttevredenheid en Kwaliteit zijn onze kernwoorden. Ons team bestaat uit heel goed opgeleid en ervaren kappers. Vanuit heel Nederland ontvangen wij onze klanten en daar zijn wij erg trots op. Kimm Koffijberg geeft vanuit haar functie als Global Color Director Keune in binnen- en buitenland cursussen, presentaties en trainingen aan collega's uit de kappersbranche. 4 dagen per week knipt en kleurt Kimm zelf in de salon. Ook kunt u bij ons terecht adviezen op het gebied van kleuren, knippen en verzorgen van uw haar. Koffijberg Hairdressers is van mening dat een goed op het individu afgestemde kleuring ervoor zorgt dat een klant zich prettiger en zelfverzekerder voelt. Ook bij het knippen van een coupe wordt goed gekeken naar de wensen en mogelijkheden van het individu.

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di, Do
-
Wo
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Koffijberg Hairdressers in Scheldestraat 8, Amsterdam Noord-Holland 1078 GK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Knippen diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Knippen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1078 GK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3735176]