Gratis software, programmeerkabel en 3 jaar garantie bij aanschaf van een FR-D700 frequentieomvormer

Gratis software, programmeerkabel en 3 jaar garantie bij aanschaf van een FR-D700 frequentieomvormer van Koning & Hartman

Door: Koning & Hartman  05-01-2009

Met de nieuwe FR-D700 frequentieregelaar combineert Mitsubishi een krachtige flux vector regeling, ingebouwde brake-chopper en safety stop, in een compact formaat. Tevens lijdt de D700 geen vermogensverlies bij hoge temperaturen of PWM frequenties. Hierdoor is elke kilowatt een échte kilowatt! Dankzij deze eigenschappen is de FR-D700 bij uitstek geschikt voor lichte tot middelzware toepassingen in de HVAC, toegangstechniek en machinebouw.

Uitgebreide functionaliteit, hoge kwaliteit en een gunstige aanschafprijs zijn echter niet de enige factoren die belangrijk zijn om lage gebruikskosten te waarborgen. Dankzij de eenvoudige bediening, programmering en installatiemogelijkheden blijven ook de engineeringtijden minimaal, waardoor u veel kosten kunt besparen.

Om dit te bewijzen heeft Mitsubishi de actie, waarbij kosteloos programmeersoftware, programmeerkabel en 3 jaar garantie aangevraagd kunnen worden, verlengd t/m maart 2009.