Koning & Hartman introduceert 500 Watt model in de reeks DC/DC converters van Mean Well

Koning & Hartman introduceert 500 Watt model in de reeks DC/DC converters van Mean Well van Koning & Hartman

Door: Koning & Hartman  13-03-2008

De toenemende behoefte aan netspanningonafhankelijke apparatuur maakt de vraag naar DC/DC converters steeds groter. Denk hierbij aan beveiligingssystemen, signaleringssystemen en allerhande systemen die bij netspanninguitval moeten blijven functioneren. Koning & Hartman completeert de reeks DC/DC converters nu door een uitbreiding met een 500 Watt model van Mean Well. Met de introductie van dit model is Mean Well één van de weinige fabrikanten die een complete reeks van 15W tot 1000W als standaard product op de markt brengt.

De SD-500 serie is leverbaar met een ingangsbereik van 19~72V of 72~144V en een uitgangsspanning van 12V, 24V of 48V. De SD-familie bestaat hiermee uit 9 vermogensuitvoeringen van 15W tot 1000 W en omvat in totaal 78 modellen.
Tezamen met de bestaande ‘on-board’ (0.5W~30W) en ‘pcb’ modellen (5W~15W) levert Mean Well het meest uitgebreide pakket in de DC/DC convertermarkt.

De converters zijn voorzien van alle benodigde beveiligingen, zoals tegen kortsluiting/overbelasting, overspanning op uitgang, te hoge temperatuur en ompoling ingangsspanning.

Meer voordelen zijn:

• 2000Vdc isolatie
• Geforceerde koeling met snelheidgeregelde ventilator
• Piekstroombegrenzing aan ingang
• OK-signaal uitgangsspanning
• Aan/uit programmering
• Remote-sense

Voor uitgebreide informatie of het downloaden van een datasheet, zie http://www.koningenhartman.com/nl/nieuws/archief_persberichten/500w_dc_dc.htm

http://www.koningenhartman.com