Koning & Hartman introduceert "MELPRO" op de IAS vakbeurs

Koning & Hartman introduceert "MELPRO" op de IAS vakbeurs van Koning & Hartman

Door: Koning & Hartman  11-02-2008

Koning & Hartman introduceert op de vakbeurs Industrial Automation Solutions (IAS) de laatste innovatie op het gebied van object georiënteerde automatiseringssystemen “MELPRO”. De MELPRO oplossing combineert de ongeëvenaarde flexibiliteit van de object georiënteerde software met de betrouwbaarheid van Mitsubishi Electric PLC-besturingen. Door de eigenschappen van MELPRO bespaart u enorm op de engineeringtijd en blijft u flexibel. De architectuur van het systeem biedt namelijk de mogelijkheid om onbeperkte proceswijzigingen te maken, ook tijdens productie.

Naast MELPRO toont Koning & Hartman de MES gateway van Mitsubishi Electric. Deze module maakt het mogelijk om direct vanaf de PLC-besturing, de informatie te verzenden/ontvangen met 32 verschillende databases. De overdracht van de informatie is volledig gewaarborgd. Hiervoor wordt, indien nodig, gebruik gemaakt van de geheugenopslag op de module.

Deze oplossingen worden volledig werkend getoond in onze stand, nummer 8 en 9 tijdens de IAS. Daarnaast kunt u ons vinden in de praktijkzone waar de laatste innovatie op het gebied van servo-techniek aan u wordt voorgesteld.

Traditiegetrouw is de Industrial Automation Solutions (IAS) één van de eerste beurzen in het voorseizoen op het gebied van industriële automatisering. Naast de uitgebreide beursvloer en het aansluitende congresprogramma geeft de praktijkzone bezoekers de gelegenheid om de techniek achter een bepaalde oplossing of machine te ontdekken.

De IAS beurs vindt plaats in het Nieuwegein's Business Center op 18 en 19 maart 2008.