Koning & Hartman levert, samen met GO Telecom, videoconferencing

Koning & Hartman levert, samen met GO Telecom, videoconferencing van Koning & Hartman

Door: Koning & Hartman  17-03-2009

Koning & Hartman heeft de videoconferentie-oplossingen van LifeSize opgenomen in zijn portfolio. Hiervoor is het bedrijf een partnerschap aangegaan met GO Telecom, importeur en distributeur van audio-, videoconferentie- en telepresence-oplossingen. Hans Gerritsen, directeur van GO Telecom:

"Koning & Hartman levert producten en diensten voor met name industriële, telecom-, kabel- en energie-infrastructuren waarmee de bedrijfsprocessen van opdrachtgevers sneller, beter en voordeliger verlopen. De oplossingen van LifeSize sluiten hier perfect op aan, mede omdat de klanten met videoconferentie kunnen besparen op reiskosten. "

"De keuze voor de oplossingen van LifeSize was eenvoudig", zegt Gerard Schiebroek, directeur Telecom Solutions bij Koning & Hartman. "LifeSize biedt HD-video van de hoogste kwaliteit voor een passende prijs en de laagst benodigde bandbreedte. Onze klanten verdienen hiermee zonder veel moeite een systeem binnen zes maanden terug."

GO Telecom merkt dat videoconferentie steeds meer in populariteit toeneemt. "De samenwerking met een partner als Koning & Hartman zegt genoeg over waar we op dit moment staan met LifeSize", zegt Hans Gerritsen, directeur van GO Telecom. "Videoconferentie wordt inmiddels voor volwassen aangezien en een partnerschap met Koning & Hartman onderstreept dit."

Via de website van Koning & Hartman kunnen klanten direct de met de oplossingen van Lifesize te behalen ROI berekenen op basis van onder andere reiskosten. Deze tool is te vinden op: http://www.koningenhartman.com/nl/ts/videoconferentie/terugverdientijd.htm