Koning & Hartman voert naamswijziging overgenomen bedrijven door

Koning & Hartman voert naamswijziging overgenomen bedrijven door van Koning & Hartman

Door: Koning & Hartman  10-03-2008

Na de overname door Koning & Hartman van vier bedrijven van de CommuniTower Groep, namelijk NKM-Netwerken BV, NKM-Netwerken Dordrecht BV, Roelofsen Installatie Services BV en Square Nederland BV, is besloten, met uitzondering van Square Nederland, de namen te wijzigen.
Algemeen Directeur van Koning & Hartman Oswald Coene: “Voor ons en de markt is het belangrijk de NKM bedrijven duidelijk te positioneren en de krachten te bundelen. Gekozen is voor de naam NKM met als toevoeging de activiteit waarvoor zij staan. Gezamenlijk versterken deze activiteiten onze positie aanzienlijk als de technische dienstverlener op het gebied van industriële, telecom, kabel en energie-infrastructuren en oplossingen. Hierdoor kunnen wij de totale keten van ontwerp, advies en levering tot en met onderhoud en beheer aanbieden onder een eenduidige naam: NKM.”

NKM Communication Services (was NKM-Netwerken Dordrecht B.V.)
NKM Network Services (was NKM-Netwerken B.V.)
NKM Roll Out Services (was Roelofsen Installatie Services B.V.)

NKM Network Services BV is een belangrijke aanbieder van totaaloplossingen in infrastructuren ten behoeve van telecommunicatie, en kabeltelevisie. Naast engineering en realisatie van infrastructuur verzorgt zij ook onderhoud en beheeractiviteiten van de infrastructuur.
NKM Communication Services B.V. is een innovatieve technische dienstverlener in service en onderhoud aan kabelnetten, datanetten, radionetwerken, sitebouw en implementatie van internet.
NKM Roll Out Services B.V. legt zich toe op uitrol van smart metering voor energiemaatschappijen. Zij richten zich op planning, logistiek, uitvoering, roll out management, storingsdienst, beheer en onderhoud. De projecten zijn multidisciplinair: een combinatie van gas, water en elektra.

Daarmee bestrijken de NKM Bedrijven het hele terrein van ontwerp, installatie en service van alle soorten infra. Belangrijke opdrachtgevers zijn kabelmaatschappijen, telecom operators en energiebedrijven.

Square Nederland, waarvan de naam ongewijzigd blijft, is actief op de markt voor mobiele telecommunicatie, waarbij het zich richt op site-acquisitie, het managen van het uitrollen van mobiele netwerken tot en met het onderhoud en beheer ervan. Alle grote telecomoperators die in Nederland actief zijn, worden door Square ondersteund.

Meer informatie vindt u op:
http://www.koningenhartman.com
http://www.nkm.nl
http://www.square-nederland.nl