Minimaal 10 jaar garantie op uw Lambda Power Supply zonder extra kosten!

Minimaal 10 jaar garantie op uw Lambda Power Supply zonder extra kosten! van Koning & Hartman

Door: Koning & Hartman  29-07-2008

Lambda introduceert: ‘Limited Lifetime Warranty’ op de HWS serie. De geschakelde voedingen van deze serie hebben standaard een zeer lange garantie periode. Naast de minimale 10 jaar standaard garantie, eindigt de garantie periode pas 5 jaar nadat Lambda heeft aangekondigd met de productie te gaan stoppen.

Naast de standaard versie van de HWS inbouwvoedingen heeft Lambda de HWS/ME versie, HWS/HD versie en de nieuwe HWS-P versie.

De HWS/ME versie is een medische versie van de HWS serie. De HWS/ME versie heeft UL60601 en EN60601 keuring met een lage lekstroom. Dit maakt de HWS/ME voeding uitermate geschikt voor ‘non-patiënt connected’ medische toepassingen zoals in MRI-scanners en X-ray apparaten.

De HWS/HD versie is geschikt voor toepassing in extreme omstandigheden waarbij schokbestendigheid en een breed temperatuur bereik van groot belang zijn. De HWS/HD heeft een gegarandeerde start-up bij -40 °C. De voeding voldoet aan schok- en triltesten zoals vastgelegd in MIL-STD-810F. Tevens heeft de voeding een speciale PCB-coating tegen vocht en stof. Deze voedingen zijn onder andere inzetbaar in diverse buitentoepassingen zoals lichtkranten, verkeerssignaleringen, signaaldistributiekasten enz.

In november wordt de HWS-P geïntroduceerd. De HWS-P kan een piek vermogen leveren van 3 maal het standaard vermogen. Dit type is daardoor ideaal voor toepassingen waarbij hoge startstromen vereist zijn.

Uitgezonderd van garantie is de ventilator van de voeding. De garantieperiode geldt alleen voor de koper en is niet overdraagbaar.

Meer informatie?

http://www.koningenhartman.com/nl/producten/power_supplies/