Nieuwe 8-poort DVI switch van Guntermann & Drunck

Nieuwe 8-poort DVI switch van Guntermann & Drunck van Koning & Hartman

Door: Koning & Hartman  01-02-2008

Koning & Hartman heeft een tweetal nieuwe 8-poort DVI KVM switches van Guntermann & Drunck (ook bekend als G&D) aan haar portfolio toegevoegd.

PC's en Workstations voorzien van een single of dual DVI videokaart worden steeds vaker toegepast in meldkamers en proces controlekamers in de industrie en publieke sector. Met behulp van DVI KVM Switches kan de gebruiker tussen verschillende systemen schakelen, ook in toepassingen waarbij het Workstation op afstand is geplaatst.

De twee nieuwe modellen zijn 8-poort single user DVI KVM switches, geschikt voor PS/2 of USB toetsenbord/muis combinaties. Daarnaast schakelt de DVI switch ook het audio signaal van de aangesloten PC's.
De twee nieuwe DVI KVM switches zijn tevens beschikbaar voor PC?s voorzien van een dual DVI videokaart.

Eerder bracht Guntermann & Drunck een 4-poort DVI KVM switch op de markt die geschikt is voor single, dual, triple en quad DVI video kaarten. Ook deze DVI KVM switches zijn beschikbaar in een PS/2 en een USB uitvoering, en schakelen tevens het audiosignaal van de aangesloten PC's.

In combinatie met de single, dual of triple DVI video extenders op basis van UTP bekabeling zet Guntermann & Drunck de volgende stap in de ondersteuning van PC's voorzien van DVI videokaarten. Deze vinden vaak toepassingen in meldkamers, proces controlrooms en andere "24/7" KVM applicaties.

Deze uitbreiding van het portofolio stelt Koning & Hartman in staat om oplossingen voor steeds complexere configuraties te realiseren.
Daarbij kunnen ook service- en onderhoudscontracten geleverd worden.