Nooit meer vocht- en stofproblemen met IEI’s Sailor Panel PC

Nooit meer vocht- en stofproblemen met IEI’s  Sailor Panel PC van Koning & Hartman

Door: Koning & Hartman  02-07-2009

Koning & Hartman introduceert IEI’s Sailor Panel PC. Deze is stootbestendig en volledig afgesloten voor water en stof. Tijdens de Computex te Taiwan (één van de belangrijkste computerbeurzen ter wereld) ontving IEI de “Best Choice Award 2009” voor deze Panel PC.

Specificaties
De ruggedized Sailor 12A, volgens IP67 specificatie, is gebaseerd op een fanless Intel 1.6Ghz Atom processor met maximaal 2 GB 400/533 Mhz DDR2 geheugen. De rugged aluminium behuizing en het fanless systeem zorgen voor reductie van de warmteafgifte. Met de high speed 802.11b/g/n Wi-Fi module en interne antenne kunt u broadband browsen met een draadloze verbinding. Door het geheugenmedium en verschillende OS opties waaronder Windows XP Embedded, Windows CE 6.0 en Linux is er keuze uit een 2.5” Sata harddisk en een Compact Flash II slot.

Netwerk
De Sailor 12-A gebruikt waterdichte (self-locking) M12 connectors voor LAN, RS-223, CAN, USB en 9-28V DC power adaptor connecties en beschikt over een automotive CAN-Bus interface.

Beeldscherm
De standaard versie heeft een 12.1 inch TFT scherm bij 400 cd/m2. De ambient light sensor meet het omgevingslicht en past automatisch de beeldscherpte aan voor de juiste instelling van het scherm en regelt het verbruik van het systeem zo efficiënt mogelijk. De Sailor-12ASR is voorzien van een anti-reflectie technologie waardoor het beeldscherm ook in fel daglicht leesbaar is.

Toepassingen voor deze panel pc zijn o.a.:

  • Bedrijven in haven gebieden. Bijvoorbeeld inspectiediensten in Rotterdamse haven, onderhoudsdiensten van havenbedrijven.
  • Transport en logistiek. Bijvoorbeeld internationaal transportbedrijven.
  • Fieldservice organisaties. Bijvoorbeeld energiebedrijven.
  • Scheepvaart. Bijvoorbeeld transport zeecontainers en baggerschepen.
  • Veld werkzaamheden. Bijvoorbeeld professionele agri toepassingen en onderzoeksinstituten met veldonderzoek

Meer informatie over deze Sailor panel pc?
Klik hier voor meer informatie en een datasheet of mail salesdesk.ie@koningenhartman.com

Koning & Hartman: specialist in industrial computers
Steeds meer computers verschijnen in uitvoeringen voor specifieke toepassingen. Deze Sailor Panel PC is hier een goed voorbeeld van. Koning & Hartman is specialist in computers voor industrial, embedded en andere professionele toepassingen.