Ruimtegebrek voor inbouw van een server? Kontron 1U 19" server heeft een hoogte van 44 mm.

Ruimtegebrek voor inbouw van een server? Kontron 1U 19" server heeft een hoogte van 44 mm. van Koning & Hartman

Door: Koning & Hartman  04-07-2008

De slimline 1 U server familie van Kontron bestaat uit compacte, snelle servers met hoge beschikbaarheid voor applicaties met een lange levenscyclus onder zware omgevingscondities.

Deze compacte snelle 19” 1U server is slechts 44 mm hoog en 18” diep. Hierdoor is deze server eenvoudig gestapeld te installeren en is er voldoende ruimte voor de kabels binnen de rekken. Daarnaast is het afsluitbare front voorzien van een IP20 afdichting.

De 1U server wordt ondersteund door Windows XP en Vista en is voorzien van de Intel Core 2 Duo en Core Duo Mobile processor, met een thermisch vermogen van slechts 31 Watt.

Met de flexibele keuze voor processor en harddisk is de server uitermate geschikt voor toepassing in industriële automatisering. Voor snelle beeldverwerking, medische technologie, procesregeling, transport en gebouwautomatisering. Klik hier voor meer informatie en/of het downloaden van de uitgebreide datasheet
Kritische systeemcondities, zoals de ventilatorsnelheid, harddisk parameters en systeemspanningen worden bewaakt via SMS en e-mail, of via het internet gemeld aan de systeembeheerder. Dit garandeert de hoogst mogelijke beschikbaarheid en laagste onderhoudskosten.
De stille (<35 dBA) 1U server combineert multi core prestaties met lage vermogensopname en is voorzien van een PICMG 1.3 SHB slot plus uitbreidingsconnectoren voor twee PCI kaarten.
Als uitbreiding op de interne 3.5 inch harddisk biedt de server nog voldoende ruimte voor een extra 3,5 inch of 2 X 2,5 inch harddik met een uitbreidingsoptie voor 2 X 32-bit PCI connectoren. 
 

Meer informatie: http://www.koningenhartman.com/nl/nieuws/archief_persberichten/kontron_1u.htm