KplusV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Science Park 402 , 1098 XH Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over KplusV

KplusV is een modern, no-nonsense adviesbureau. Opdrachtgevers en initiators weten ons te vinden voor gedegen adviezen. Voor onze kennis van zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Voor onze ervaring met innovatieve projecten. En voor onze ondernemersmentaliteit. Op het gebied van bestuur en organisatie, zorg en samenleving, duurzaamheid, ondernemen en innovatie, financiering en ecosystemen.

We verbinden mensen en mogelijkheden. Daar zijn we goed in. We laten publieke organisaties en bedrijven excelleren, zodat ze het beste uit zichzelf en elkaar halen. Verbinden als middel, niet als doel. Met als gevolg slimme oplossingen die betekenisvol zijn voor maatschappij en opdrachtgevers.

Hoe we verbinden? In ieder geval altijd informeel en collegiaal. Maar met een enorme drive om projecten te laten slagen. Met inspirerende initiatieven en goede ideeën. Als adviseur, kwartiermaker, programmamanager of gids. We denken, durven en doen. Al sinds 1984 en met ruim negentig medewerkers zetten we onze schouders hieronder, vanuit vestigingen in Arnhem en Amsterdam.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/_KplusV

Categorieën: Business Services & Consultancy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is KplusV in Science Park 402, Amsterdam Noord-Holland 1098 XH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Consultancy diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Consultancy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1098 XH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818856]