Language Corner

Afdrukken

Is Language Corner incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Borgerstraat 102 , 1053PW Amsterdam, Noord-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Language Corner

Bij Language Corner bieden wij Spaanse, Engelse en Nederlandse cursussen en privélessen aan voor volwassenen, kinderen en bedrijven.

Wij zijn meer dan een taalschool. Ons unieke concept zorgt ervoor dat studenten het leuk vinden om een taal te leren en zich op hun gemak voelen, zodat zij de meeste vooruitgang kunnen boeken. Daarnaast organiseren wij verschillende extra activiteiten om de taal te oefenen.

In onze lessen volg je niet enkel een boek. De lessen bij Language Corner zijn zeer interactief en vinden plaats in een gezellige en relaxte omgeving waar je je als student op je gemak voelt. De docenten van Language Corner zeer gepassioneerd en inspirerend en zullen het beste uit je naar boven krijgen!

Kaart

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Language Corner in Borgerstraat 102, Amsterdam Noord-Holland 1053PW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Taalcursus diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Taalcursus per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1053PW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814160]