opleidingen

Door: Leffelaar Opleidingen  26-03-2011
Trefwoorden: Massage, Gezondheid, Sportmassage

 

Amsterdam, 25 maart 2011

Leffelaar Opleidingen / Veerman College (opgericht in 1968) houdt op woensdag 15 april een open avond waar u kennis kunt maken met het totale cursusaanbod. De open avond wordt gehouden van 19.00 tot 21.00 uur gehouden in het gebouw LEFFELAAR aan de IJselstraat 24 te Amsterdam. Leffelaar opleidingen/Veerman College verzorgt meer dan een twintigtal cursussen op het gebied van massage en sportverzorging (zoals (sport)massage, voetreflexzone-, stoel-, bindweefsel- en AQAMA®-massage, haptische massage, en tal van andere perimedische opleidingen . Het is de eerste opleiding in Nederland die tevens de opleiding tot massagetherapeut en Sporttherapeut NESPG verzorgt. Beide HBO opleidingen die de therapeut de mogelijkheid geeft zich te laten registreren zodat de clienten vergoeding kunnen krijgen van de ziektekostenverzekeringen.

Christa Veerman, eigenaar/directeur van Leffelaar opleidingen/Veerman College: “Wij attenderen onze toekomstige studenten altijd op het feit dat het een pittige opleidingen zijn, maar als je goed gemotiveerd bent, is er een zeer grote kans van slagen. Ben je geslaagd dan heb je ook een zeer goede kennis van de anatomie en fysiologie van de mens alsmede in het gekozen vak.

Leffelaar opleidingen/Veerman College is erkend door het NGS, de NESPG, de BMS Leffelaar. De opleiding is geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) Het diploma Sportmassage kunt u zowel bij Het NGS als bij de NESPG afleggen. Bij de NESPG (opgericht in 1968) worden ook nog andere examens in de perimedische vakken afgenomen.

De kwaliteit van de cursussen is al meer dan 43 jaar op een hoog niveau en staat onder leiding van Christa Veerman, die een officieel 1e graads docente (Min. van Onderwijs) op het gebied van fysiotherapie is met als specialisatie massage. Naast een eigen schoolwerkboek worden de lessen ondersteunt met de allermodernste lesmiddelen. In 2008 is de opleiding gestart met een digitale leeromgeving en was daarmee de eerste opleiding op haar vakgebied die die mogelijkheid bood. Alle aan de opleiding verbonden docenten zijn zeer gespecialiseerd in de vakken die zij onderwijzen.
Sinds de oprichting hebben duizenden sportmasseurs (sportmasseuses) en masseurs (masseuses) de cursus met succes doorlopen.

Voor nadere informatie over de cursussen en studie mogelijkheden bij Leffelaar opleidingen/Veerman College of over de open avond kunt u contact opnemen (tel; 020-6642437) met Marieke van Veen, Joke van Os of Christa Veerman.

Trefwoorden: Bewegingsleer, Blessurepreventie, Gezondheid, Haptischemassage, Massage, Massage Technieken, Massagetherapeut, Ontspanningsmassage, Reanimatie, Shiatsu, Sportmassage, Sporttherapeut, Stoelmassage, Voetreflexzonemassage,