Lens & Partners Executive Search & Selection breidt haar dienstverlening uit met Coaching & Outplace

Door: Lens & Partners  23-07-2009
Trefwoorden: Coaching, Finance, Risk

Lens & Partners Executive Search & Selection breidt haar dienstverlening uit met Coaching & Outplacement

Amersfoort, 20 juli – Als gevolg van de snelle groei in Nederland breidt Lens & Partners haar dienstverlening verder uit met executive coaching. Deze vorm van dienstverlening wordt steeds belangrijker in de huidige situatie waarin veel managers een transitie doormaken.

Carl Lens, Managing Partner en co-founder van Lens & Partner is optimistisch: " Lens & Partners ontwikkelt zich voorspoedig. Na de overname van Converge Search & Selection eind 2007 en het openen van een vestiging in Zwitserland eind 2008, heeft de organisatie een gezonde groei gerealiseerd. Vooral door een sterke focus op healthcare, financial services en een internationale blik zijn de resultaten goed. Met coaching en outplacement wordt onze dienstverlening verder uitgebreid”.
Lens & Partners Executive Coaching komt onder leiding van Nicolette van Dorp (49), die werkzaam is geweest bij verschillende organisaties (o.a. Converge, Rekenmeesters en TMPW). In haar laatste functie bij Converge was zij eindverantwoordelijk voor executive coaching en outplacement. Nicolette is lid van de NOLOC (Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs, Outplacement Consultants en Carriere Coaches).
Voor meer informatie zie www.lensandpartners.com
Lens & Partners is een Internationale Executive Search & Coaching Bureau met vestigingen in Amersfoort (Nederland) en St. Gallen (Zwisterland). Lens & Partners werkt onder andere voor Achmea/Eureko, Albron, ING, Medtronic, Crucell, Covidien, de Schiphol Groep, Packard Bell en Warchild.
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carl Lens op 033 247 1030 of door een mail te sturen naar [email protected]

Trefwoorden: Coaching, Finance, Risk