Lens & Partners is de nieuwe naam van Converge Search & Selection

Lens & Partners is de nieuwe naam van Converge Search & Selection van Lens & Partners

Door: Lens & Partners  03-12-2007
Trefwoorden: Werving En Selectie, Overname, Werving & Selectie

Amersfoort, 20 november 2007 - Lens & Partners heeft klanten en personeel overgenomen van Converge Search & Selection, onderdeel van de Capability Groep en gaat per vandaag verder onder deze naam.
Carl Lens (49), tot voor kort directeur Search & Selection voor de Capability Groep: “Dit biedt ons een uitstekende springplank voor verdere groei in de werving- en selectiemarkt. Deze markt in Europa is zeer aantrekkelijk; vooral die in de financiële-, biotech- en pharmasectoren. Converge Search & Selection is een bedrijf met een uitstekende reputatie en een goede marktpositie. Deze gedeeltelijke overname past in onze strategie om een vliegende start te maken in aantrekkelijke marktsegmenten. Met Converge consultant Dave Heilbron als partner willen we verder doorgroeien in sectoren waarin we sterk vertegenwoordigd zijn”.
Converge bestaat al sinds 1992 en zal haar dienstverlening in Career Management voortzetten.
Lens & Partners, opgericht door Carl Lens in 2004, is een specialist in de werving en selectie van managers en professionals voor (inter-) nationale opdrachtgevers in diverse sectoren. Het bedrijf zal professionals werven voor vaste en tijdelijke banen, contract- en interim-projecten en een aanvullende reeks van diensten bieden aan zowel klanten als kandidaten.
Lens & Partners is partner van Middenduin Life Sciences, Corporate Finance en Business Development services voor de lifescience industrie. www.middenduin.nl
zie www.lensandpartners.com
Over Carl Lens: sinds 1991 werkzaam in de Executive Recruitment. Ondermeer gewerkt als Country Director Netherlands, Global Director Healthcare Division bij een Engelse aanbieder en laatstelijk als Directeur Converge Search & Selection.
Over Dave Heilbron: afgestudeerd aan de Universiteit Nyenrode, werkzaam geweest bij Corporate Express in diverse marketing rollen, als Business Unit Manager bij K&U Printware GmbH in Duitsland en sinds januari van dit jaar werkzaam als Sr. Consultant Search & Selection bij Converge.
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carl Lens op 033 247 1030 of door een mail te sturen naar [email protected]

Trefwoorden: Biotecht, Capability, Converge, Financiele Sector, Overname, Werving & Selectie, Werving En Selectie,