Liever Kinderkamers: Eindelijk alle kindermeubels op 1 plek!

Door: Liever  18-06-2009
Trefwoorden: Meubels, Interieur, Inrichten

Liever Kinderkamers is dé slimme oplossing voor (aanstaande) ouders die verder willen kijken dan het woonwarenhuis om de hoek. Op Liever Interieur kan je snel bladeren door grote foto’s van meer dan 300 interieurmerken, stuk voor stuk getagd door professionele stylisten, gekoppeld aan praktische verkoopinformatie van meer dan 5500 woonwinkels in Nederland. Vanaf vandaag is ook Liever Kinderkamers live: meer dan 60 grote etalages van praktisch alle kinderkamerleveranciers in Nederland, inclusief adressen van de winkels die het verkopen!

Bekijk het online: www.liever.com/kinderkamer/list

De kracht van Liever.com zit in haar elegante, open ontwerp, waarin snelheid en overzicht voor de zoeker centraal staan. De site heeft slimme hulpmiddelen om inspiratie op te doen en te delen, ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek naar de behoeftes van de consument.

Liever-bedenkster Christine van Rossum zegt: “Je kan op basis van je intuïtie kriskras door de site gaan, zonder overzicht te verliezen; je kan makkelijk resultaten filteren; je kan met één klik favorieten opslaan en delen; je krijgt dan zelfs automatisch interieuradvies van stylisten.

Mede-oprichter Jacob van Duijn voegt hieraan: ‘Het viel ons op dat ouders het ontzettend belangrijk vinden de juiste sfeer voor de kamers van hun kinderen te creëren. Tegelijkertijd omschrijven ze het proces allemaal als vermoeiend, vooral omdat ze nooit een totaalbeeld hebben van de mogelijkheden. Dat is wat Liever biedt. En het leuke is, ouders hoeven helemaal niets, ze kunnen samen met hun kind gewoon lekker plaatjes kijken!”

Contactgegevens voor de pers:
Jacob van Duijn
Liever Media
T +31 20 262 91 90
M +31 6 42 200 297
E [email protected]

Trefwoorden: Inrichten, Interieur, Kinderkamers, Meubels

Contact Liever

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share